>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto nie strzela, nie wygryawa - prosta zasada!

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Robiłem test na meczach, gdzie zespół miał serię zwykle 3 a niekiedy 2 lub 4 i więcej meczów bez strzelonej bramki, grałem że w końcu gola strzeli w kolejnym pojedynku. Zdarzało się, że typu nie trafiałem, kursy otrzymywałem z przedziału 1,15 do 1,75. Obserwacja zaprowadziła mnie w bardzo ciekawe spostrzeżenie...
Austria Lustenau - Groding 2 to score 2:2
Wiener - SV Ried 1 to score 1:3
Argentinos - Tigre 1 to score 1:2
BATE - Homel 2 to score 0:0
Valberg - Verl 1 to score 0:3
Trnava - Trencin 1 to score 0:3
Braganito - Ceara 1 to score 1:3
Vasby - Dalkurd 1 to score 1:3
Bronshoj - AB Kopenhagen 1 to score 1:1
Dinamo Moskwa - Terek Grozny 1 to score 1:2
Na kursach jakie otrzymałem na tych meczach za typ na strzeloną bramkę bym nie zarobił, ale...
...grając przeciw drużynie dla której oczekiwałem gola, czyli 1X lub X2 to na tych 10 typów miałbym 100% skuteczności, żałuję tylko, że nie pamiętam wartości kursów, ale niejednokrotnie dostałbym powyżej 2,00!
Może tu chodzi tylko o psychologię sportu, drużyna z niemocą strzelecką, nawet jak jest w stanie w kolejnym meczu strzelić gola to mimo wszystko trudno jej wygrać! Mimo wszystko próba jest mała, ale bardzo szybko dała do myślenia...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Przykładem takiego meczu jest np.
Belshina - Mińsk (g.1700)
Gospodarze z serią 4 meczów bez gola [sic!]. Mińsk w gazie strzeleckim.
Nie wiem ile płacą za gola dla Belshiny (nie odnajduję rynku), ale za X2 można wyhaczyć ok. 1,60!

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Racing Club - Independiente

Independiente nie strzeliło od 2 meczy.
Typ 1 @ 2,25

Velez Sarsfield - Lanus

Lanus nie strzeliło od 4 meczy.
Typ 1 @ 2,00

Chernomorets Burgas - CSKA Sofia

Chernomorets Burgas nie strzeliło od 2 meczy.

Typ 2 @ 3,40

Dep. Quito - LDU Loja

Dep. Quito nie strzeliło od 2 meczy.

Typ 2 @ 3,25

Dalej nie mam czasu sprawdzać, zobaczymy co z tego będzie.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Racing Club - Independiente

Independiente nie strzeliło od 2 meczy.
Typ 1 @ 2,25
Velez Sarsfield - Lanus
Lanus nie strzeliło od 4 meczy.
Typ 1 @ 2,00
Chernomorets Burgas - CSKA Sofia
Chernomorets Burgas nie strzeliło od 2 meczy.
Typ 2 @ 3,40
Dep. Quito - LDU Loja
Dep. Quito nie strzeliło od 2 meczy.
Typ 2 @ 3,25
Dalej nie mam czasu sprawdzać, zobaczymy co z tego będzie.
tutaj jesli juz to trzeba grac z podporka, bo czysty win to duze ryzyko

dancooper 498

dancooper

Użytkownik

Gospodarze z serią 4 meczów bez gola [sic!]. Mińsk w gazie strzeleckim.
Nie wiem ile płacą za gola dla Belshiny (nie odnajduję rynku), ale za X2 można wyhaczyć ok. 1,60!
Mylisz się, &quot;dwa mecze temu&quot; wygrali 2-0... I nawet się to sprawdza bo już wygrywają 2-0 ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Mylisz się, &quot;dwa mecze temu&quot; wygrali 2-0... I nawet się to sprawdza bo już wygrywają 2-0 ????
I Ty się mylisz, bo to są ostatnie mecze:
23.06.2012 Belshina - Din Minsk + 1:0 (1:0)
27.06.2012 Shakhter - Belshina - 2:1 (1:1)
01.07.2012 Belshina - Torpedo-Bel. = 0:0 (0:0)
07.07.2012 Naftan Novopolotsk - Belshina - 3:0 (0:0)
11.08.2012 Slavia Mozyr - Belshina - 1:0 (1:0)

http://www.24score.com/soccer/?eng&amp;amp;team_id=722

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Co innego liga ( moje zestawienie ) a co innego wszystko, z pucharem włącznie ????
No tak, ale myślałem, że bierzemy pod uwagę wszystkie mecze. Wydaje mi się, że branie pod uwagę wszystkich meczy jest bardziej logiczne w tym systemie, gdyż chcemy mieć serię bez strzelonej bramki, a w przypadku gdy ominiemy np. mecze pucharowe to nie możemy uważać, że jest to seria.
Takie jest moje zdanie, oczywiście możecie się z nim nie zgadzać ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Puchary mają swoją specyfikę - trenerzy dają odpocząć wielu podstawowym graczom i wtedy mają okazję gry piłkarze z ławki lub nawet z rezerw, a zatem branie wyników z meczów pucharowych i towarzyskich do ogólnych statystyk, może być mylące...
Stąd wiele serwisów ich nie podaje.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Z tym Minskiem to okazał sie pierwszy niewypał... (i tak tam była seria 3 meczów bez gola!) NIE MA ZNACZENIA CZY TO LIGA, PUCHAR CZY MIĘDZYNARODOWY - mecz o stawkę to mecz o stawkę i basta, trzeba strzelać! I tu był błąd w takim razie błąd, bo nie zauważyłem meczu pucharowego! Więc można ten typ uznać za nieważny!
DanCooper idzie na ryzykanta, po pierwsze stosując się do serii 2 meczów bez gola, a to jednak seria bardzo słaba... Po drugie typu nie podpierał! Ale jak 10 meczów z pierwszego postu pokazało, ze 7 skonczyło się wygraną, 3 remisem, doszedł w koncu mecz Mińska i ten był porażką (nie trzeba uznawać, bo wynikał z błędu)! A gracz znalazł tu mecze powyżej k. 2,00 czyli bardzo atrakcyjne, jeden juz wszedł.
TESTUJMY DALEJ!
Na razie nie mam pomysłu tego udoskonalić, moze na drodze przydak znów coś znajdę... Można jednak rozważyć podpórki na AKO...
Serie mam tu: http://pl.fcstats.com/serie,superliga-liga-dunska,15,1.php (na przykładzie duńskiej). Poza tym, statystyki udostępnia takie każdy bukmacher, żmudnym poszukiwaniem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gospodarze z serią 4 meczów bez gola [sic!].
@incubus7, przecież Belshina wygrała w pucharze na wyjeździe 0-2, więc o jakiej ich serii &quot;4 meczów bez gola&quot; napisałeś ????
EDIT: napisałeś już o tym, gdy ja pisałem i nie widziałem zrobionej przez Ciebie o 19.25 zmiany w trybie edycji...

.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
@incubus7, przecież Belshina wygrała w pucharze na wyjeździe 0-2, więc o jakiej ich serii &quot;4 meczów bez gola&quot; napisałeś ????
Nie zauważył meczu pucharowego i tyle. Spokojnie nie mamy się co łapać za słówka Panowie, testujmy ten system dalej ????

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
tak, przy ligach mniej popularnych trzeba się nie tyle opierać na danych od buka, co sprawdzic na dobrych portalach wyników czy przypadkiem jakiś żenujący puchar nie był grany. albo ten wygrany w puchare pomyliłem jako przegrany i policzyłem serię 4 meczów, sam już nie wiem, teraz tego nie przylookam, śpieszyłem się z postem, bo rodzinka wołała o spacer przy niedzieli :p Przepraszam za wprowadzenie w błąd, to nadal tylko testy, wierzę, że nikt tego nie zagrał!
Teraz idziemy w konkrety!
LDU Loja nie wykorzysała karnego, to pech, ale zostało 20 minut

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
na przykładzie ligi brazylijskiej można stwierdzić:
http://www.soccerstats.com/team.asp?league=brazil&amp;amp;teamid=16
że wiele meczów serii 2 i wyżej bez gola potem kończyło się zwycięstwem tejże drużyny, tu dokładny przykład Vasco da Gama, która po dwóch meczach bez gola wygrywa ze Sport Racife (w linku w prawym rozwijaczu można wybrać dowolną drużynę pod lupę).
Może zadać sobie pytanie, czy seria zaczyna się od 2 meczów, 3 czy jeszcze więcej, jakkolwiek się temu nie przyjżeć, znaleźć w tej lidze już można nawet 6 meczów bez gola!!!

Do góry Bottom