incubus7
Użytkownik
Robiłem test na meczach, gdzie zespół miał serię zwykle 3 a niekiedy 2 lub 4 i więcej meczów bez strzelonej bramki, grałem że w końcu gola strzeli w kolejnym pojedynku. Zdarzało się, że typu nie trafiałem, kursy otrzymywałem z przedziału 1,15 do 1,75. Obserwacja zaprowadziła mnie w bardzo ciekawe spostrzeżenie...
Austria Lustenau - Groding 2 to score 2:2
Wiener - SV Ried 1 to score 1:3
Argentinos - Tigre 1 to score 1:2
BATE - Homel 2 to score 0:0
Valberg - Verl 1 to score 0:3
Trnava - Trencin 1 to score 0:3
Braganito - Ceara 1 to score 1:3
Vasby - Dalkurd 1 to score 1:3
Bronshoj - AB Kopenhagen 1 to score 1:1
Dinamo Moskwa - Terek Grozny 1 to score 1:2
Na kursach jakie otrzymałem na tych meczach za typ na strzeloną bramkę bym nie zarobił, ale...
...grając przeciw drużynie dla której oczekiwałem gola, czyli 1X lub X2 to na tych 10 typów miałbym 100% skuteczności, żałuję tylko, że nie pamiętam wartości kursów, ale niejednokrotnie dostałbym powyżej 2,00!
Może tu chodzi tylko o psychologię sportu, drużyna z niemocą strzelecką, nawet jak jest w stanie w kolejnym meczu strzelić gola to mimo wszystko trudno jej wygrać! Mimo wszystko próba jest mała, ale bardzo szybko dała do myślenia...
Austria Lustenau - Groding 2 to score 2:2
Wiener - SV Ried 1 to score 1:3
Argentinos - Tigre 1 to score 1:2
BATE - Homel 2 to score 0:0
Valberg - Verl 1 to score 0:3
Trnava - Trencin 1 to score 0:3
Braganito - Ceara 1 to score 1:3
Vasby - Dalkurd 1 to score 1:3
Bronshoj - AB Kopenhagen 1 to score 1:1
Dinamo Moskwa - Terek Grozny 1 to score 1:2
Na kursach jakie otrzymałem na tych meczach za typ na strzeloną bramkę bym nie zarobił, ale...
...grając przeciw drużynie dla której oczekiwałem gola, czyli 1X lub X2 to na tych 10 typów miałbym 100% skuteczności, żałuję tylko, że nie pamiętam wartości kursów, ale niejednokrotnie dostałbym powyżej 2,00!
Może tu chodzi tylko o psychologię sportu, drużyna z niemocą strzelecką, nawet jak jest w stanie w kolejnym meczu strzelić gola to mimo wszystko trudno jej wygrać! Mimo wszystko próba jest mała, ale bardzo szybko dała do myślenia...