>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kto ma cierpliwość będzie miał co zechce

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
W temacie 90% typów będzie z tenisa + oczywiście jakieś perełki czy typy z odbywających się aktualnie Igrzysk w Rio. Będę zamieszczał tutaj swoje przemyślenia i analizy do typów przed, a także po ich zakończeniu. Myślę, że takie podejście pozwoli na zapisywanie wniosków i unikanie błędów w graniu na przyszłość. Celem jest analizowanie spotkań głównie tenisowych biorąc pod uwagę wiele czynników. Śledzę ten sport od jakiegoś czasu i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak jak w nazwie tematu głównym aspektem będzie cierpliwość, zimna głowa, analizowanie i przeczucie. Powodzenia ;)
Swój temat zacznę od przeanalizowania wybranych meczów tenisowych z turnieju w Cincinnati. Podam kupony jakie gram i za jakie stawki.

Z tego co czytałem ma dzisiaj cały dzień padać w Cincinnati, więc typy mogą być poprzekładane i te mecze będą zapewne przerywane w połowie. Są tego plusy i minusy w zależności w którym momencie gry mecz zostanie przerwany i kogo obstawialiśmy.
Swoje typowanie zacznę od przyrządzenia przeanalizowanego kuponu maxikombi z efortuny, zobaczymy jak to wyjdzie. Moja propozycja :
Klaasen R./Ram R. - Raonic M./Zimonjic N. @1.80
Errani S./Suarez Navarro C. - Olaru R./Voracova R. @1.24
Kasatkina D. +1.5 seta - Pironkova T. @1.16
Wawrinka S. - Donaldson J. @1.15
@1.65
Huey T./Mirnyi M. - Chardy J./Goffin D. @1.33
Kontinen H./Peers J. - Pouille L./Tsonga J.W. @1.36
Johnson S./Querrey S. - Tomic B./Troicki V. @1.27
@2.30
Monfils G. - Carreno Busta P. @1.2
Johnson S. - Delbonis F. @1.22
@1.46
Beck Ann. - Putintseva Y. +1.5 seta @1.40
Goffin D. - Basilashvili N. over 18.5 @1.45
@2.03
Fritz T. - Youzhny M. +2.5 gema @1.65
Zverev A. - Sugita Y. 2.zawodnik ilosc gemow 7.5+ @1.56

Po głębszej analizie zdecydowałem się jednak zwiększyć stawkę dwukrotnie i wyrzucić wszystkie typy z WTA, czyli finalnie kurs na kuponie wynosi na ten moment @18.28 zamiast @34.49. Podział na 7 grup wygląda następująco :
Klaasen R./Ram R. - Raonic M./Zimonjic N. @1.80

Huey T./Mirnyi M. - Chardy J./Goffin D. @1.33
✅
Wawrinka S. - Donaldson J. @1.15✅
@1.56
Kontinen H./Peers J. - Pouille L./Tsonga J.W. @1.36
Johnson S./Querrey S. - Tomic B./Troicki V. @1.27 zwrot
@1.69
Monfils G. - Carreno Busta P. @1.2✅
Johnson S. - Delbonis F. @1.22✅
@1.46
Goffin D. - Basilashvili N. over 18.5 @1.45✅
Fritz T. - Youzhny M. +2.5 gema @1.65
✅
Zverev A. - Sugita Y. 2.zawodnik ilosc gemow 7.5+ @1.56✅

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Natomiast na unibecie proponuje :

Sugita Yuichi - Zverev Alexander over 20.5 @1.75
✅
Goffin David - Basilashvili Nikoloz +5.5 @1.73✅
Fritz Taylor - Youzhny Mikhail +1.5 seta @1.41✅
Pironkova Tsvetana - Kasatkina Darya @1.45⛔ Jednak zdecydowałem się podać ten typ mimo, że była okrutna masówka na Kasatkine, kursy leciały w dół, typ ten zawarłem na jednym kuponie na unibecie, na efortunie tak jak wyżej napisałem, po głębszych analizach zwiększyłem stawke dwukrotnie i wyrzuciłem całe WTA co póki co się opłaciło, bo to był typ pułapka, WTA najlepiej grać na underdogi lub overy kiedy gra ktoś słabszy, szczególnie w początkowych rundach.
Beck Annika - Putintseva Yulia @2.02⛔ Co przeoczyłem ? Typu generalnie nie grałem w głównym kuponie, sytuacja odwrotna do powyższej, bo to na Beck ostro leciały kursy w dół. W następnej rundzie czeka Halep, kort jako jedyny bez kamer, wątpie żeby był to przypadek. Putintseva prowadzenie 3:2 40:0 swój serwis i przegrywa 3:6, klasyczny wałek, kolejny błąd i co mnie szczególnie nie dziwi kolejny raz WTA. Miałem nosa żeby tego nie wrzucać na efortune.
Rojer/Tecau - Inglot/Matkowski @1.36✅
Klaasen/Ram - Raonic/Zimonjic @1.76
Johnson/Querrey - Tomic/Troicki @1.27 zwrot
Errani/Suarez Navarro - Olaru/Voracova @1.23✅
Pouille/Tsonga - Kontinen/Peers @1.38
Chardy/Goffin - Huey/Mirnyi @1.32✅

Do góry Bottom