>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

KTO JEST najlepszym typerem??

T 0

tomcioomen

Użytkownik
Ciekawi mnie jak uwazacie ktos jest najlepszym typerem na forum. Proponuje taki konkurs/zabawe - każdy user niech poda swoja trojke zaczynajac od tego najlepszego a konczac na trzecim miejscu i krotko uzasadni dlaczego tak a a nie inaczej. glownie tu bedziemy pewnie wyminiac vipow ale dozwolne sa takze kandyadury wszystkich inncyh typerow (warunek - posaidany temat z typami) wiem ze takie cos bylo juz pod koniec roku ale tam wybor byl ograniczony tu bedzie inaczej.
mam nadzieje ze pomysl ten zostanie zaakceptowany bo wydaje mi sie ze zdanie innych jest bardzo wazne a to zdanie ulatwi innym nowym uzerom forum w wyborze typow od najlepszych
Podaje przyklad:
1. TOMCIOOMEN
2. nowak
3. fox71
I krótki opis:
TOMCIOOMEN jest moim zdaniem najlepszy ponieważ... ????
POZDRAWIAM I DZIEKUJE

hugo_bosss 0

hugo_bosss

Użytkownik
O ile dobrze pamiętam to chyba była przeprowadzana ankieta na temat kto jest najlepszym typerem i modem an forum. Jeśli się mylę to mnie poprawcie:p

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
oto moja trojka faworytow ????

1. nowak - bardzo doglebnie analizuje i potyrafi wybrac pewne typy z hokeja europejskiego
2. TBM - jego fachowe analizy potwierdzaja w przekonaniu co do jego typow i sa one musze powiedziec skuteczne
3.roY - zna sie na pilce jak malo kto na tym forum ;) hehe a tak na powaznie to jest dobry w tej dyscyplinie

sawas 27

sawas

Użytkownik
1. Alex76
2. Jacques
3. brak
Jeśli biorę typ od Alexa76 to mam 95 % pewności, że jest on trafny. Dlatego dla niego 1st place. U Jacquesa te % wyglądają nieco gorzej, ale przy dobrych wiatrach typy są genialne ;) Z innych typów na forum nie korzystam, chyba że bardzo sporadycznie.

nowak 0

nowak

Użytkownik
1. Alex76
2. Assitalia
3. panmv

Zdecydowanie Alex - jak On podaje typ to najczesciej kase juz mozna liczyc.
Assiatali dlatego ze nie podaje samych typów lecz kupony które są bardzo skuteczne
Przy pozycji 3 musiałem sie zastanowic, ale wybrałem panmv - mozna powiedziec cicha woda - dobre skuteczne typy i systematycznie podawane.

roy. 187

roy.

Forum VIP
1. Assitalia
2. nowak
3. almighty

Tak naprawde jest wielu swietnych typerow tutaj i nie sposob jest napisac 1 trojki, napisalem akurat tak za ostatnie bardzo dobre wyniki ale naprawde dobrych typerow na tym forum jest dziesiatki.

robson - dzieki za glos :]

L 45

laha

Forum VIP
1. Laha
2. Laha
3. Laha
xDD
A tak poważnie to jeszcze z starych czasów:
1. Feniks (konkurencyjne forum)
2. SenD

Trzeciego nie podam ;]

C 0

cr7

Użytkownik
1.Cr7 - W marcu wróci do podawania typów i zobaczycie!! Poważnie! Przygotowuje metode na wygrywanie ???? ale narazie nie bede sie chwalił ???? Zaczynam w marcu prawdopodobnie!
2.Alex - świetne typy!
3.Filip, Jacqes

roy. 187

roy.

Forum VIP
ja mysle, ze nie bo moim zdaniem vipow powinno byc znacznie wiecej. I wielu ludzi zasluzylo juz sobie na typowanie w &quot;lozy vipow&quot; jak chocby nowak, panmv i wielu innych, to tylko takie pojedyncze przyklady.

T 9

tosterkm

Użytkownik
1. Assitalia, Alex76, Mikecfc - jak dla mnie rownorzedni typerzy, grywam ich typy w ciemno i rzadko musze slac pod ich adresem przeklenstwa ;)
2. Filip_r2, TBM, Nowak, Jacques - zwlaszcza Filip jak jest w formie jest bardzo blisko pierwszego miejsca, ale miewa obnizki formy i jego gra nie zawsze jest dla mnie czytelna, co nie zmienia faktu ze typy ma swietne
3. Fox_71, Cagiva, Creative, Panmv - bardzo dobrzy typerzy
PS Wybor jak najbardziej subiektywny

Do góry Bottom