>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Kto ile postawił i ile zyskał.

Status
Zamknięty.
A 0

ara252

Użytkownik
Jak w temacie. Piszcie tutaj ile postawiliscie i ile zyskaliscie lub straciliscie. Ja dzis postawiłem na 3 mecze z brzegu 14zł i wlasnie wrocilem z pracy i wygrałem 24zł z groszem. Za moment cos znowu obstawie i zobaczymy jutro czy bedzie na + czy nie daj Boze na -. Z czegos trzeba splacac dwa kredyty i samochód. Aby tak dziennie wygrywac po te 30 zł to by lzej było człowiekowi.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Hmm może idź jeszcze do psychiatryka i tam opowiec doktorowi o tym to może coś Ci pomoże ???? Ludzie nie piszcie tak idiotycznych postów. Rozumiem, że jesteś nowy ale pewien poziom intelektu powinien obowiązywać na forum. Na miejscu osób zarządzających forum dałbym Ci zakaz pisania na miesiąc żebyś zastanowił się nad tym co piszesz. Temat według mnie do usunięcia (chyba, że chcecie mieć sie z czego pośmiać ???? )

A 0

ara252

Użytkownik
Wiślak i Mooserix to wpiszcie sobie w wiszukiwarce moj nick i zobaczycie.Ja jakos sobie nie przypominam abym pisal ze wygralem 10zl. Zas co do 30 to chodzilo mi o to aby tak bylo ze sie je kazdego dnia wygrywa. Mooserix sam idz do psychiatry jak czytac nie potrafisz. Chociaz nie nie idz zostan bedzie sie z czego posmiac. Intelektualisci. Znajdzcie mi ta moja wypowiedz gdzie pisalem o 10 zł. Bez pojecia. MyHy. ????

W 2

wislak

Forum VIP
cytat:

&quot;postawilem za 14zł [...] i walsnie wrocilem z pracy i wygralem 24zl&quot;

24zl - 14zl = 10 zl... a nawet jak nie to gdzie tu jest 30 :?

A 0

ara252

Użytkownik
Postawilem 14 i wygralem 24 z groszem a nie postawilem 14 i z tym wygralem lacznie 24. Widze ze nalezy pisac co do literki bo sa jeszcze tacy malo inteligentni osobnicy ktorzy nie potrafia sie doczytac.A co do 30 to pisze raz jeszcze ze milo by bylo tak wygrywac te 30 zl dziennie. Rownie dobrze powiedzmy ze wygralem dzis np. 5zł i dopisze fajnie by bylo wygrywac 30zł dziennie. Nadal nie jest jasne?? Jak nie to nie odpisuj juz bo nie chce mi sie z toba polemizowac.

A 0

ara252

Użytkownik
domyslam sie ze nie jestes malo inteligentny/zla formula zdania ode mnie wyszla i juz/teraz juz wszystko jasne/a post zalozylem po to aby bylo mniej wiecej wiadomo kto co wygral lub stracil

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom