G 0 greg9872 Użytkownik Kwiecień 27, 2008 #1 Proszę o odpowiedż czy mały street tzn.23456 jest mniejszy od wyskiego flusza AKJ106? dzisiaj miałem strreta i przegrałem bo gosć miał własnie taki kolor/?
Proszę o odpowiedż czy mały street tzn.23456 jest mniejszy od wyskiego flusza AKJ106? dzisiaj miałem strreta i przegrałem bo gosć miał własnie taki kolor/?
R 86 ruggiero Użytkownik Kwiecień 27, 2008 #2 synku ile masz lat ?? i w ogole czy ty sobie zartujesz kazdy kolor jest lepszy od strita , oprocz pokera
synku ile masz lat ?? i w ogole czy ty sobie zartujesz kazdy kolor jest lepszy od strita , oprocz pokera
G 0 greg9872 Użytkownik Kwiecień 27, 2008 #3 tylko nie synku pajacu gram dopiero 2 tygodnie i miałem prawo niewiedziec chłopcze po za tym pewnie masz 20 latek i mówisz do mnie sunku ty pajacu
tylko nie synku pajacu gram dopiero 2 tygodnie i miałem prawo niewiedziec chłopcze po za tym pewnie masz 20 latek i mówisz do mnie sunku ty pajacu
D 0 dajallina Użytkownik Kwiecień 27, 2008 #5 żeby zadać takie pytamie to trzeba chyba być popierdolonym pajacem do kwadratu - żal mi cIEBIE greg...
żeby zadać takie pytamie to trzeba chyba być popierdolonym pajacem do kwadratu - żal mi cIEBIE greg...
3,1K easy Forum VIP Kwiecień 27, 2008 #6 Chlopie nie napinaj sie nie wiedzial i zapytal sie od tego jest forum tak?
402 nikifor Forum VIP Kwiecień 27, 2008 #7 Wszystko zostało wyjaśnione. Zamykam bo robi się nie potrzebna dyskusja. Jeśli coś, to PW. Pozdrawiam
Wszystko zostało wyjaśnione. Zamykam bo robi się nie potrzebna dyskusja. Jeśli coś, to PW. Pozdrawiam