>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

który punkt regulaminu ważniejszy

A 0

alinoe

Użytkownik
mam zapytanie, które punkty regulaminu są ważniejsze: bo moim zdaniem wykluczają się ? B5 oraz B6 czy G1
B5 bet-at-home zastrzega sobie prawo do zmiany kursów przed zawarciem zakładu. W momencie gdy doszło do zawarcia zakładu, kursy nie podlegają zmianom tzn. pozostają stałe.
B6 Zakład może zostać anulowany lub zmieniony jedynie przy obustronnym porozumieniu stron (Gracza i bukmachera) przy czym zarówno jego anulowanie jak i zmiana muszą zostać zarejestrowane przez bukmachera czyli spółkę bet-at-home.
Czy może punkt:
G1 Spółka nie ponosi odpowiedzialności za błędy powstałe w trakcie przekazywania i/lub analizy danych. W szczególności firma zastrzega sobie prawo do korekty błędów oczywistych takich jak pomyłki dotyczące kursów lub wydarzeń/drużyn/itp. Jeżeli firma tego nie dokona zdarzenie sportowe będzie rozliczane wg. kursu 1,00. Jako stawka zakładu uznana będzie wyłącznie kwota zarejestrowana lub potwierdzona przez firmę.
Sprawa dotyczy rzecz jasna anulowanego zakładu o którym pisałem w innym poście

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
To już mogłeś kontynuować poprzedni wątek a nie zakładać nowy. Po przeczytaniu poprzedniego postu wnioskuje że stawiałeś na remis w rzutach rożnych w derbach Barcelony. Jeżeli bukmacher wystawił na to zdarzenie kurs 100 to ewidentny błąd (np w Bet365 na podobne zdarzenie w innym meczu teraz jest 9,5). Więc wg swojego regulaminu mogli anulować Ci zakład. Co do punktów B5 i G1 to wg mnie się pokrywają a nie różnią. Przecież nie zmienili Ci kursu z 100 na 10 tylko po prostu anulowali z powodu błędu i rozliczyli po kursie 1,00.
Taka jest moja interpretacja tej sytuacji.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
hehe, żaden ????
o to chodzi, żeby buk mógł wszystko a przy pretensjach gracza riposta regulaminem. Zresztą BAH bardzo często tak robi.
B5 jest bardzo stanowcze, lecz na ewentualne tłumaczenie się pozostają dwa pozostałe. Proste i nieskomplikowane.
A jak postawiłeś np Barcelonę w meczu z Osasuną po @1,50 to normalne ze zmienią, to akurat zrobiłby każdy buk. Gdy sytuacja jest bardziej skomplikowana - po to powstały te punkty, żeby mogli się bronić.

Do góry Bottom