>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Który portal ogólnosportowy najlepszy?

alex76 21

alex76

Użytkownik
Jako, że piszę dla jednego z portali sportowych (do jakiego nieważne ;-)) chciałbym się dowiedzieć, które waszym zdaniem są najlepsze i dlaczego. Oczywiście mam tu na myśli ogólnosportowe, a nie o tylko jednej określonej tematyce.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Według mnie nalepszym tego typu serwisem jest serwi sport.pl.Jest bardzo dużo artukułów,ciekawostek bardzo podoba mi się Z czuba mam wtedy niezły ubaw ja osobiscie bardzo czesto korzystam własnie z tego serwisu ejst tam dużo artukułów z gazety wyborczej.Jesli chodzi o sports.pl to nie lubie tego serwisu choc czasami wchodze tam zeby zobaczyc jak wyglada pierwsza strona przegladu sportowego ???? Sportowefakty są niezłe jesli chodzi o żużel czasami tam wchodze i korzystam ale ogołnie średnie.Jak już wczesniej pisałem dla mnie najlepszym serwisem jest sport.pl

pozdRawiam ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
SportoweFakty najlepsze jeśli chodzi o żużel, ale reszta leży totalnie... Serwisu Sports nie znałem, a ze Sportu korzystam rzadko. Najczęściej info sportowe biorę z PiłkaNożna, gdyż ta dyscyplina mnie interesuje najbardziej. Jeśli szukam czegoś o F1 itp to po prostu Wirtualna Polska ???? Pomimo to zagłosowałem na Sport, bo to naprawdę profesjonalny, nowocześnie urządzony serwis ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jeśli chodzi o Wirtualną Polskę to oni wszystko biorą z PAP&#39;u czasem ktoś napiszę tam artykuł.
A mnie właśnie o takie informacje chodzi. Artykuły nie są dla mnie wyznacznikiem &quot;dobrości&quot; danego serwisu, ponieważ bardzo rzadko je czytam :jezora:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dla mnie najlepsze są SportoweFakty ;) na drugim miejscu Sport.pl
Argumentuję to tym, że na SportowychFaktach jest więcej informacji, bardziej szczegołowych. Ciekawe zapowiedzi spotkań przede wszystkim polskiej 1 i 2 ligi ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
To samo, a nawet szybciej znajdziesz zarówno na sport.pl jak i na sportowefakty.pl
Liczyłem na taką odpowiedź z Twojej strony... Ja jednak zdecydowanie wybieram Wp, bo jego design najbardziej mi odpowiada. SportoweFakty - nie lubię tej newsowej szaty; Sport.pl - jakoś nie mam pamięci do tego adresu choć serwis bdb.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hehe, to ja już wiem czemu tyle głosów mają SportoweFakty :p Ale przyznajcie, że zagraniczne info z footballu tam leży. Wiadomości są z drugiej ręki ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie ma takiego, chyba rzeczywiście był to zły przykład, ale wybacz - Sportowe Fakty naprawdę zajeżdżają mi amatorką... Nic na to nie poradzę :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Nie wypowiadam się np. o poziomie artykułów, bo ich najzwyczajniej w świecie nie czytam; amatorką trąci, wg mnie, ogólny wygląd serwisu... To chyba darmowy szablon, jeśli się nie nie mylę (tzn widziałem już wiele wiele innych stron z takim rozkładem - stąd te wnioski); jak dla mnie nieprzejrzyście... i nie nowocześnie (jak np. na Sport. pl - wideo, dużo foto, itp)

alex76 21

alex76

Użytkownik
Co do wyglądu to się zgadzam nie jest on zbyt fajny..w sumie mi też się nie podoba...ale dla mnie liczy się również szybkość oraz jakość informacji...

Do góry Bottom