>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Który bukmacher nie wysyła listów?

D 0

d4m13n

Użytkownik
Mam pytanie: który bukmacher nie wysyła drogą pocztową żadnych promocji, reklam, itp.? Jestem dorosły, ale nie chcę, by reszta się dowiedziała o tym, że próbuję zagrać. :razz:

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jak gram przez kilka lat w wielu bukach tak dostałem tylko jeden - weryfikacja z bet365, od żadnego innego nic. Swoją drogą coraz dziwniejsze pytania na tym forum... ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh, nawet jak Ci coś przyślą to zazwyczaj tylko ofertę promocyjną jakaś lub coś. Z Bwin, BAH, Bet365 dostawałem po parę razy, natomiast z Tobetu, Betssonów itd. + mniejszych buków ani razu ;) Natomiast jeszcze się nie spotkałem, żeby taki list &quot;rzucał się w oczy&quot;. Zazwyczaj wygląda jak normalny przekaz, z tymże że adres z Austrii lub Malty, więc jeśli nie pokażesz zawartości to i tak nikt sie nie &quot;skapnie&quot;, a nawet jeśli to możesz powiedzieć że to jakiś SPAM ;)

Do góry Bottom