>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Który bukmacher nie przesyła żadnych listów na adres gracza?

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Pinnacle , 5Dimes, Canbet na bank nie wysyła nic ...
Największy dręczyciel poczty polskiej to bet365. Inne badziewia typu sportingbet ,betsafe też nic nie wysyłają. Reszta nie wiem. Pzdr

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Tak jak w nazwie tematu, który buk nie wysyła żadnych listów do graczy?
A dlaczego to jest takie ważne? Zakładasz konto na rodzica? Jeżeli tak to się nie dziw potem jak nie wypłacisz kasy.
Pinnacle , 5Dimes, Canbet na bank nie wysyła nic ...
Największy dręczyciel poczty polskiej to bet365. Inne badziewia typu sportingbet ,betsafe też nic nie wysyłają. Reszta nie wiem. Pzdr
Nie gadaj głupot, przez 2 lata nie dostałem żadnej poczty z bet365, no z wyjątkiem listy weryfikacyjnego.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nie gadaj głupot, przez 2 lata nie dostałem żadnej poczty z Bet365, no z wyjątkiem listy weryfikacyjnego.
Kolega pyta o konkretną kwestie w temacie więc wypadałoby odpowiedzieć na jego pytanie a nie dochodzić czy jest pełnoletnie czy też nie.
Piszę z własnego doświadczenia. Dostałem parę listów od bet365 między innymi jakiś dotyczący bonusu więc o tym napisałem, tyle z mojej strony.

Do góry Bottom