>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Który buk?

J 0

jaga09

Użytkownik
mam pytanie ktorego buka internetowego wybrac? staz bnukmacherski mam w sumie calkiem niezly natomiast w internecie obstawial bede pierwszy raz. kotrego buka polecacie? najliej zeby nie trzeba bylo weryfikowac dowody bo skanera w domu brak a i 17 lat mam wiec jest to problrm ????

P 1

premi

Użytkownik
Albo ślepy jesteś albo taki leniuch z ciebie. Dwa tematy niżej jest temat o buku dla początkujących. A co do skanu to się nie wypowiem gdyż to jest naruszenie regulaminu. Tacy później płaczą że im konta bez powodu poblokowali. Poczekaj kilka miesięcy (po ucz się gry) i będzie wszystko ok.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
o buku temat już był - jak już pisałem wg. mnie najlepszy jest bet365 a co do wieku to przy pierwszej wypłacie nie wymagali ode mnie dowodu. Ale mogą zażądać więc nie gwarantuje ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kolego używaj opcji szukaj , Jeżeli już tego nie zrobiłeś widać nowy jesteś trzeba ci dać rozgrzeszenie , Najlepszym bukmacherem dla początkujących jest BAH czyli Bet-at-home.

Do góry Bottom