>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Który buk zarabia na naszych wygranych?

M 53

marekz

Użytkownik
Witam,
Pisze w imieniu kolegi. Nie ma sensu by zakładał konto dla jednego pytania. Dostał już limity w większości buków. Średnio z buka wynosił 70 tyś zł. Limity dostawał już po kilku miesiącach.
Czy jest jakiś buk, który cieszy się z naszych wygranych?. Może taki, który nie daje limitów?.

To lista buków w krytych grał:
Bet-at-home
Unibet
Bet365
Sportingbet
ComeOn

Pozdrawiam.

M 53

marekz

Użytkownik
Rozumie się na internetowym graniu tyle co ja, czyli nic ????
Razem graliśmy u naziemnych, a od jakiegoś czasu spodobały mu się internety. I się uczy. Dla mnie to zabawa, a dla niego życie.
Dzięki - przekaże.

C 445

cristovao

Użytkownik
Sbobet - jeden z największych azjatyckich, idealny dla profesjonalncyh graczy i w necie dużo piszą, że nie nakłada limitów i za to głównie jest szanowany, warto zarejestrować się tam (nie ma PL wersji), skoro Twój kolega jest taki dobry niech tam uderza

typereks 866

typereks

Użytkownik
DOXXbet
Kolega po ugraniu przeszło pół miliona bez problemu wypłacić 200 tyś stamtąd. Gra za grube pieniądze(5-10 tyś na kupon) i nie ma limitów do tej pory.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
DOXXbet

Kolega po ugraniu przeszło pół miliona bez problemu wypłacić 200 tyś stamtąd. Gra za grube pieniądze(5-10 tyś na kupon) i nie ma limitów do tej pory.
Nie wiem, czy to Twój kolega jest bajkopisarzem a Ty łykasz takie historie niczym karpie i łabędzie w warszawskich Łazienkach rzucaną im bułkę, czy też swoje własne bajki tu opowiadasz...

Ponadto: skrót od tysięcy to nie tyś a tys.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=4026

.

typereks 866

typereks

Użytkownik
Nie wiem, czy to Twój kolega jest bajkopisarzem a Ty łykasz takie historie niczym karpie i łabędzie w warszawskich Łazienkach rzucaną im bułkę, czy też swoje własne bajki tu opowiadasz...

Ponadto: skrót od tysięcy to nie tyś a tys.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=4026

.
Człowieku widziałem jego kuponu i jego wypłatę. Kupon nie był spreparowany bo był pokazany bezpośrednio z tej stronki co grał.
Więc to Ty człowieku jak nie wiesz o bukmacherze to się nie wypowiadaj.

M 53

marekz

Użytkownik
DOXXbet
Nie ma takiej możliwości, bo DOXXbet limituje bardzo szybko. Jeden z najszybszych. Takie opinię na internetach. Także nie uwierze, ze pół miliona.

Otrzymane punkty reputacji: +18
typereks 866

typereks

Użytkownik
Nie ma takiej możliwości, bo DOXXbet limituje bardzo szybko. Jeden z najszybszych. Takie opinię na internetach. Także nie uwierze, ze pół miliona.
pisać to ja mogę ,że bet365 ma fatalne coś itd.
Uwierzysz? Nie. Dopóki sam się nie spotkasz. Mojego znajomego gra 5/10 tyś na kupon i nie zlimitowali.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
pisać to ja mogę ,że bet365 ma fatalne coś itd.
Uwierzysz? Nie. Dopóki sam się nie spotkasz. Mojego znajomego gra 5/10 tyś na kupon i nie zlimitowali.
taaak, nie zlimitowali, kozak grający za gruby szmal w bahu, doxxbet i sportingbet ????
poleć mu jeszcze expekt i rivalo, tam też będzie ładował po 10 tysi :browar565:
pzdr.

Otrzymane punkty reputacji: +18
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
DOXXbet
No jakie bzdury piszesz to glowa mala raz chcialem mecz dac za 800zl.....Poszlo do admina i odrzucono...DOXXbet za grube pieniadze w zyciu dla mnie maja oni ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Człowieku widziałem jego kuponu i jego wypłatę. Kupon nie był spreparowany bo był pokazany bezpośrednio z tej stronki co grał.
Więc to Ty człowieku jak nie wiesz o bukmacherze to się nie wypowiadaj.
@TyperekS, ile Ty masz lat że takie bzdury tu wypisujesz?

Bo zbyt dobrze znam firmę DOXXbet, abym dał wiarę tym fantasmagoriom co do jednorazowej wygranej tam 1/2 dużej bańki i akceptowaniu stawek 5-10k zł na kupon.

Kit to sprzedawaj szklarzom, a nie na ForumBukmacherskim i to graczom o takim stażu jak mój, czy inni tu się wypowiadający...
Bye!

Do góry Bottom