>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Który buk oferuje regularne bonusy od depo??

777 28

777

Użytkownik
Witam.
Pytanie jak w temacie - czy znacie jakiegoś bukmachera, który przy każdej wpłacie lub bardzo często (min kilkanascie razy w miesiącu) oferuje bonusy od wpłaty?? Chodzi mi oczywiście o promocje dla starych graczy...
Póki co znalazłem tylko Totomix który w e-promocji za przetransferowanie wygranej na e-konto daje 10%, to samo za dokonanie wpłaty w poniedziałki, a czy może w necie sa jakieś które posiadaja takie lub podobne promocje??

cock 756

cock

Użytkownik
OMG!

Każdy da, jeśli systematycznie przegrywasz. ????

Bwin, Bet365, BAH, Betsson... To bardzo indywidualna kwestia. Zwróć na siebie uwagę all inami topionymi razem z bonusem, częstymi wpłatami - ja bym Ci dał wtedy bonus.

Zawsze można do supportu, czy działu finansowego bombardować maile w stylu, czy jak wpłacę to dacie mi bonus? W obliczu ujemnego konta, konkurencji dla własnych zysków elastyczna, nowatorska firma winna się ugiąć.

Byłem w sporze z Bet3,65 - powiedziałem, że więcej u nich nie zagram, jak nie dostanę bonusu. Zgadnij? Następnego dnia mailątko: 25% aż do 200zł. ;)

Ale co ja będę tłumaczyć po co się przegrywa i na jakich zasadach...

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Ja pisałem do bet365 o koncie a oni mi zaraz odpisali i dostałem 100% bonusu. Wystarczy pewnie zapytać czy przysługuje ci jakiś bonus. Oni rozdają je najchętniej.
Trzeba pamiętać że
Zakłady postawione na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakład na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo, nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.

777 28

777

Użytkownik
Chyba mnie do końca nie zrozumiałeś. Mi chodzi o regularne bonusy od depozytu bo chciałbym to wykorzystać do obracania bonusów grając zdarzenia przeciwstawne u dwóch różnych buków.
Oczywiście mogę w pewien sposób zorganizować to tak aby w jednym buku częsciej przegrywać i &quot;przetransferowywać&quot; kase do innego np Betfair. Ale do tego aby być niezależnie od wyniku na plus potrzebne są bonusy... nawet jak są po 25-30% od wartości depo to juz bym cos ugrał... ważne żeby były regularne i częste a nie takie raz na 2 tygodnie itp
Np takie że przy KAŻDEJ pierwszej wpłacie w KAŻDY poniedziałek i czwartek bonus 50% na zakłady i tak regularnie tydzien w tydzien. Coraz rzadziej u buków sa takie promocje ale pytam bo może ktoś zna bardziej niszową firmę, która posiada takie promo...

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
takie rzeczy tylko w ....
Jeszcze o takim czymś nie słyszałem żeby dostawać bonus od każdej wpłaty, poszukaj może u nowo powstałych zagranicznych bukach

cock 756

cock

Użytkownik
Chyba mnie do końca nie zrozumiałeś. Mi chodzi o regularne bonusy od depozytu bo chciałbym to wykorzystać do obracania bonusów grając zdarzenia przeciwstawne u dwóch różnych buków.
Póki co znalazłem tylko Totomix który w e-promocji za przetransferowanie wygranej na e-konto daje 10%, to samo za dokonanie wpłaty w poniedziałki, a czy może w necie sa jakieś które posiadaja takie lub podobne promocje??
No właśnie nie wiem czy ktoś zrozumiał... ????
Czy lepiej jest dostać 200zł do 200zł raz w miesiącu, czy do każdej wpłaty w poniedziałek 10%... Bo 2000zł dla 200zł nie wpłacisz. Czy wpłacisz? Bo już nie wiem sam...

777 28

777

Użytkownik
Interesuje mnie każda forma bonusu od depozytu - ważne ŻEBY BYŁA W MIARĘ REGULARNA... i im wyższy % lub niższy obrót tym lepiej ????

Co do Twojego przykładu to masz oczywiście racje ale takich bonusów 100% dla STARYCH graczy za duzo w necie nie ma... Freebety też by mogły być... Interesuje mnie wszystko. każda forma promocji ale dla starych graczy bo co wejde w temat jakiś w promocjach to wszędzie zapiski że dla nowych, że tylko pierwsza wpłata itp...
Mam juz konta na 29 bukmacherach... moich kilku znajomych (dzieki mnie :p )też juz ma tam konta... no i teraz skończyły mi się nowe promocje i znajomi :p więc szukam jakichs buków z ciekawymi promocjami dla starych graczy ????

Mam nadzieję że jasno to teraz opisałem ????

Do góry Bottom