>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Który buk najbardziej uczciwy?

Status
Zamknięty.
S 0

soszina

Użytkownik
Witam! Od dość długiego czasu śledzę pewien sport. Dziś doszedłem do wniosku, że warto coś obstawić, jeśli się już ma jakąś tam wiedzę - warto spróbować. Trafiłem na to forum szukając opinii o internetowych bukmacherach. Czytam wasze posty od godziny i dochodzę do wniosku, że można się nieźle na tym przejechać - problemy z wypłacaniem i zamykanie kont bez powodu itd.. Moje pytanie to, która z tych firm zajmująca się internetowymi zakładami jest najbardziej uczciwa i nie robi takich jaj?

A 861

amigo007

Użytkownik
Ciężkie pytanie. Sam mam konta u kilku internetowych bukmacherów, i jeszcze nie spotkało mnie żeby mi zamknęli konto lub nie wypłacili wygranej. Generalnie, jak ty będziesz uczciwy i nie będziesz oszukiwał to nie powinieneś się bać zakładania konta u tych &quot;bardziej znanych&quot; bukmacherów. Ja mam konta w bwin, betclic, betsafe, betsson, expekt, unibet, tobet, betfair, bet-at-home i jak mówię nigdzie nie miałem problemów. A bukmacherzy są przewrażliwieni na punkcie multikontowców i wyłudzaczy bonusów i free spinów w kasynach. Stąd w wielu przypadkach negatywne opinie nt. niektórych buków. Oczywiście nie są to wszystkie przypadki, ale ja nie miałem takich kłopotów.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Moje pytanie to, która z tych firm zajmująca się internetowymi zakładami jest najbardziej uczciwa i nie robi takich jaj?
Kolega wyżej już udzielił Tobie wyczerpującej odpowiedzi z którą się w 100% zgadzam. Generalnie jeśli Ty nie oszukujesz bukmachera to minimalizujesz ryzyko problemów ze strony bukmachera.
Jeśli nie chcesz czytać wszystkich odpowiednich tematów/działów dotyczących bukmacherów to zerknij do tego tematu ==&gt; Najlepszy bukmacher internetowy
Tak przy okazji zobacz do tego tematu ==&gt; Bukmacher na początek, dla początkującego - jaki wybrać

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Ja mam również konto w prawie każdej dużej firmie i według mnie najlepszy dla początkującego to bet365 i bwin.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom