Tak jak w temacie. Który oferuje granie live jak i przed meczem, zakład "powyżej 0.5 gola"?.
Który oferuje taki zakład i dodatkowo pozwala na granie dużymi stawkami [~10 tys.]? .
Oprócz Bet365
Zapewne giełda na betfair Ci przyjmie, ale czy takie duże sumy to nie wiem. A co do reszty, to zależy o jaki mecz się rozchodzi, to na te znane ligi chyba sporo buków oferuje takie zakłady, na te mniej znane raczej nie. Z resztą wejdź na oddsportal i sprawdź na meczu który cię interesuje czy są buki oferujące over 0,5 na pre
Oddsring. Ale tam są limity na dane zdarzenie, więc nie wiem czy zagrasz za 10 tys. Poza tym bezsensu grac przed meczowo over 0,5. Lepiej czekać na live wg mnie. Po 25-30 minutach z 1,03-1,05 przed meczowo robi Ci się ok. 1,15.
Oddsring. Ale tam są limity na dane zdarzenie, więc nie wiem czy zagrasz za 10 tys. Poza tym bezsensu grac przed meczowo over 0,5. Lepiej czekać na live wg mnie. Po 25-30 minutach z 1,03-1,05 przed meczowo robi Ci się ok. 1,15.
po 30 minutach, to może już nie być co grać over 0,5. Poza tym, poświęcasz 1/3 czasu meczu, co wg mnie nie jest wcale dobre.
zksstal dobrze polecał Ci betfair bo tam popularne spotkania przyjmą Ci spokojnie raczej każdą kwotę, którą będziesz w stanie postawić, ale te mniej popularne wcale nie świecą pustkami i myślę, że też będziesz zadowolony.
Jak mozna komus oddsring polecac? bez komentarza
Jesli naprawde duze sumy to procz b365 bedzie ciezko, mozesz probowac gielde w tych popularniejszych ligach. Niszy nigdzie nie pograsz jednorazowo.
Mozesz probowac w roznych bukach, ale to zabawy od cholery.
Giełda też odpada na tę chwilę. Jeszcze na niej nigdy nie grałem, więc muszę zobaczyć co i jak.
Ligi, to ogólnie wszystkie, ale głowie z europy i ameryk.
A czy w bet365 trzeba obrócić wpłaconą kwotę?.
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, bo wpłacałem kilka stówek i sobie grałem. Mogłem normalnie wpłaci, ale grałem różne kursy.
Chce wpłacić te 10tys. i zagrać te overy.