>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Które ligi są najbardziej...przewidywalne?

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Mam pytanie. Które ligi w piłce nożnej są najbardziej przewidywalne jeśli chodzi o ilość strzelonych bramek (under/over)???

Oczywiście wiem, że pewniaki nie istnieją, ale w jakich ligach stosunkowo często przewidywania co do liczby bramek mają odzwierciedlenie w rzeczywistości?

Bardzo proszę o odpowiedź.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Napewno czest miewamy under we Francji i Wloszech(choc to sie moze zmienic ) a overek czesto grywam w Niemczech i Holandi

pzdr. easy ;-)

majestic 0

majestic

Forum VIP
irlania - bardzo underowa
wlochy - underowa
francja - czesciej zdazaja sie raczej underowe kolejki ale overow tez jest sporo
norwegia - bardzo overowa
holania - overowa

a najlepiej bedzie jak sam to przeanalizujesz ;-)

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Myślę, że takie wyniki under/over bardziej zależą od samych drużyn, a nie całych lig. ;-) W każdej są przecież drużyny bardziej i mniej bramkostrzelne. I tak np FC Porto, które nierzadko strzela nawet 3-4 bramki w meczu nie można porównać z Uniao Leiria, które niemal w każdym meczu remisuje do połowy 0-0, a mecz kończy się wynikami 1-0 lub 1-1. ;-)
Pozdro

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
a najlepiej bedzie jak sam to przeanalizujesz
ok, a na jakich stronach można SZYBKO sprawdzić kursy under/over zakończonych meczy?
Na betexplorer.com po wejściu w wyniki meczy pokazują się tylko kursy 1X2 a na u/o trzeba ciągle klikać zakładkę i tak przeanalizowanie kilkudziesięciu, czy kilkuset meczy jest monotonne i długie.

Do góry Bottom