>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 97: Bajor vs. Scheffel

macio106 186,6K

macio106

Znawca - MMA
Czyżewska W. - Castaneda E./ Czyżewska @1.25 Fortuna

Wiktoria to obecnie jedyna kobieta w KSW, która da się jeszcze jakoś promować, za rywalkę dostaje Wenezuelkę o rekordzie 4-4, gdzie wygrane były z debiutantkami, co jakaś rywalka poważniejsza to w łeb. Już nie mówiąc o tmy że Polka jest większa.

Silva K. - Zając S./ Mniej niż 2.5 rundy @1.36 Fortuna

Dwa duże chłopy z kowadłem w łapie co potrafią nokautować, a i też potrafią przyjąć jak pójdą w wymianę to któryś padnie.

Polishchuk O. - Azevedo B./ [email protected] Fortuna

Ukrainiec coś już na Polskiej scenie mma pokazał. Widac że ogarnia w parterze, a i też nie da się ubić / unika ciosów. Teraz bardziej postawił na mma i jest to już jego zawód a nie tylko pasja, rozwija się idzie do przodu. Rywal z Brazylii mniejszy o 10 cm! Rekord nabity na kelnerach co jechał na wyjazd to w łeb.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1422
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Castaneda znalazła się tutaj w ramach kontraktu podpisanego z Ramosem, takiej historii jeszcze nie słyszałem żeby mąż kosztem swojego kontraktu wciągnął na umowę żonę. Śmierdzi totalnym bumiskiem, sam Ramos też został boleśnie sprowadzony na ziemię przez Domina w drugiej swojej walce, więc to raczej egzotyczna para pochodząca z biedoty wenezuelskiej grająca w historię szukania pięniędzy na lepszą przyszłość w sportach walki. Tym co by nie mówić efektownym poddaniem na Jembievie (totalnie zlekceważenie) złapali dwie sroki za ogon dostając nowe kontrakty.
Czyżewska jak sama wspominała w wywiadach, pierwsze zestawiane dwie rywalki z Polski odmawiały, m.in Kreft która siłowo mogłaby sprawić być może problemy, tutaj Wenezuelka jest wyborem nr3 i śmierdzi bumiskiem na kilometr. Różne były szort notice w wmma w KSW, czy nawet wyglądające na kelnerki zawodniczki co się stawiały mocno i nawet wygrywały w dominującym stylu jak Guimarares czy Succar ale Castaneda wygląda na... no nie nie nie. Co by nie mówić to mocno jak na kobitę bije Czyżewska a przez młody wiek może tylko iść progres co może świadczyć na koniec dnia o szybkim skończeniu walki.

Czyżewska @1,32 (grane po ogłoszeniu walki).
Czyżewska przed czasem @1,7
Czyżewska 1 lub 2 runda @2,05
3x
// nawet jest @2,10 przed czasem jak się dobrze poszuka to tego ostatniego betu nie warto grać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2230
paga 48,8K

paga

Użytkownik
Napiszę tak, 90 procent wrzucanych typów na wygraną kobiety w KSW kończy się minusem. Dla tych, którzy dali się przekonać, niech to będzie przestroga. Tym razem może i będzie plus, ale ja bym za cholerę nie ruszał.
Powodzenia.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Napiszę tak, 90 procent wrzucanych typów na wygraną kobiety w KSW kończy się minusem. Dla tych, którzy dali się przekonać, niech to będzie przestroga. Tym razem może i będzie plus, ale ja bym za cholerę nie ruszał.
Powodzenia.
Gram sporo WMMA na przestrzeni roku czy ogólnie ostatnich lat i nie narzekam, choć zdarzają się co któryś raz jakieś kwiatki (ale która dyscyplina takich nie oferuje) że bet stał się totalną miną, ale jednak to nie powoduje bym miał zrezygnować z żeńskich starć w najbliższej przyszłości, więc w rezultacie widać źle nie jest. Z resztą w przypadku sobotniej walki to gdzieś między wierszami zaznaczyłem historię dogów jak Gumaraies i Succar, żeby nie było za różowo. Pozdrawiam.

paga 48,8K

paga

Użytkownik
Gram sporo WMMA na przestrzeni roku czy ogólnie ostatnich lat i nie narzekam, choć zdarzają się co któryś raz jakieś kwiatki (ale która dyscyplina takich nie oferuje) że bet stał się totalną miną, ale jednak to nie powoduje bym miał zrezygnować z żeńskich starć w najbliższej przyszłości, więc w rezultacie widać źle nie jest. Z resztą w przypadku sobotniej walki to gdzieś między wierszami zaznaczyłem historię dogów jak Gumaraies i Succar, żeby nie było za różowo. Pozdrawiam.
Oby tym razem na plus. Od telenoweli z Czyżewską i Succar, a następnie porażce Libanki z Hani nie ruszyłbym już więcej WMMA.
Zresztą tutaj nie raz był podawany typ na kobiece mma i w większości przypadków było później zgrzytanie zębami, szczególnie przy tych perspektywicznych zawodniczkach z PL.
Powodzenia, ja omijam i nie dość, że jestem zdrowszy, to i bogatszy o parę groszy.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Oby tym razem na plus. Od telenoweli z Czyżewską i Succar, a następnie porażce Libanki z Hani nie ruszyłbym już więcej WMMA.
Zresztą tutaj nie raz był podawany typ na kobiece mma i w większości przypadków było później zgrzytanie zębami, szczególnie przy tych perspektywicznych zawodniczkach z PL.
Powodzenia, ja omijam i nie dość, że jestem zdrowszy, to i bogatszy o parę groszy.
i obie walki również grałem :). Succar z Hani to faktycznie była porażka, bo później stara żaba wyłapała kaosa w następnej swojej walce. Tym bardziej że człowiek widział debiut Succar, no to jest fakt że to sroga mina była. Ale ja nie lubię ogólnie sprowadzać wszystkiego do zero jedynkowego podejścia tym bardziej w bukmacherce. A ramach"kontry" najświeższe przykłady, to mamy taką dziewczynę w polskiej federacji jak Maria Silva, czy nawet debiut Woźniak z Bułgarką ostanito gdzie wjechali z 1,65 na start a była pełna spodziewana rzeź, nawet późniejsze starcie Silva-Woźniak gdzie wystawili po 1,90 startery, więc jak to w życiu - bywa różnie. Wracając jeszcze do Czyżewskiej to właśnie po tym złym zestawieniu jej z Succar teraz dostaje rekompensatę od włodarzy, najpierw była babcia Czastkova orbitująca bez gardy a teraz po różnych historiach odmawiania zestawień ze strony innych zawodniczek (czego kompletnie nie rozumiem w MMA że zawodnik może odmawiać swojemu pracodawcy) to jest ta Wenezuelka.

Do góry Bottom