Pelne poparcie dla typu Pudziana. Zyrafa bierze pas.
Rafal Moks 2,50
betclick
kurs zaskoczenie. rafal "pogromca ring girls" nie jest faworytem? Rafal dobry atleta, kulturystyczna forma. Sila na jego korzysc. Rafal twardy chlop. Ciezki do skonczenia przed czasem. Fajne zapasy. W parterze urywa nogi. Czuje ze tak sie stanie. Rywal obali. bedzie mial momenty, ale Kulti zlapie dzwignie i podda.
Borys Mankowski 1.72
betclick
Borys to kozak. Rywal nic poza zapasami. Nie trzeba pisac, ze zapasy Borysa sa zajebiste
Borys wiekszy, silniejszy. Lepsze umiejetnosci w parterze. To
KSW decyzja dla niego jak dotrwaja. gram bez strachu.
Co do Kultiego i Jima to bardziej bym się nastawił że jednak Wallhead będzie starał się utrzymać walkę w stójce, a to Rafał będzie szukał sprowadzenia, co do mocy ciosu Rafała można mieć wiele zastrzeżeń, on jest kocurek jeśli chodzi o parter, wg mnie rudy jest bardziej przekrojowy, chociaż mogę się mylić. Sercem za Rafałem jak najbardziej.
Borys owszem kozak, ale jeśli będzie tak samo przygotowany jeśli chodzi o wydolność jak w walce z Norwegiem Irańskiego pochodzenia (if u know what i mean) to będzie baaaardzo ciężko. Stójka która poprawiała się z walki na walkę powinna odegrać dużą role, marwie się głównie o tlen ankosiaka.
ps jakto Borys większy? Przecież JT Money jest przede wszystkim wyższy od Borysa i to wydaje mi się że sporo, a dwa że Jesse walczył wcześniej w middleweight więc objętościowo też powinien być spory.
Narkun mega zmotywowany, potrzebuje pasa jak tlenu, nie popełni błędów z pierwszej walki z Goranem, który w sumie z Żyrafą jak i z Attila, prześlizgnął się nic nie pokazując. 90/10 dla żyrafy, bo to
MMA
Ciekawym typem może być Różal po 2.55 myślę że warto zagrać, obaj to stójkowicze, z tym że James na pewno ma dużo większe doświadczenie w
mma, lecz czy będą się bawić w parter? Różal zapowiada bitkę na środku klatki, jeśli rywal podejmie walkę to może iść w obie strony, co do umiejętności parterowych bardziej skłaniał bym się ku Różalowi, jednak zrobił spory progress przez te kilka lat i podstawy bjj już ma.
z tego co oglądałem wywiady, zapowiada że nic go nie boli i czuje się zajebiście, nie ma nic do stracenia jadąć na wyspy więc nie będzie spięty, jak dla mnie warto za drobne spróbować