>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Książka/poradnik o bukmacherce

M 0

mesjasz

Użytkownik
Jako że miałem okazję przeczytać kilka różnych podręczników do gry w zakładach i innych dziedzinach mogę powiedzieć tyle tylko że autorzy to osoby którym nie wyszła gra. Oprócz powszechnie znanych pseudosystemów są jakieś tam storki drużyn, opisy afer korupcyjnych (to akurat w jednej tylko było) i takie nic nie warte bzdety. Chciałbym z czystej ciekawości zapytać was użytkowników co musiałoby być w takiej książce o bukmacherce abyście wogóle chcieli ją czytać?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Co tam musiałby być? Proste, recepta na wygrywanie, a jak ktoś by taką receptę miał, to logiczne, że by jej nie publikował, czyli wniosek prosty każdy taki poradnik to poszukiwanie frajerów.

T 9

tosterkm

Użytkownik
(...)co musiałoby być w takiej książce o bukmacherce abyście wogóle chcieli ją czytać?
(...)recepta na wygrywanie(...)
jednym słowem mission impossible, bo jedyna pewna recepta na wygrywanie znajduje sie tutaj:
METODA
cala ta szopka z graniem systemami, analizami, szukaniem kontuzji, konsekwencja itp to sa bajki, wygrywa sie na &quot;fixach i insiderach&quot;, reszta ma przegrac odpowiednio duzo zeby buki i ci co maja info mogli zarobic
daj sobie spokoj z pisaniem czy rozprowadzaniem podrecznikow dla bukow, lepiej idz za rada moda:
Strefa zamknięta :!:
Pisz do mnie na PW informacje (jedynie fixy oraz insidery) i jeśli będą się zgadzać automatycznie dostaniesz dostęp. :wink:
Polecam :!:

B 4

bongo84

Użytkownik
jednym słowem mission impossible, bo jedyna pewna recepta na wygrywanie znajduje sie tutaj:
METODA
cala ta szopka z graniem systemami, analizami, szukaniem kontuzji, konsekwencja itp to sa bajki, wygrywa sie na &quot;fixach i insiderach&quot;, reszta ma przegrac odpowiednio duzo zeby buki i ci co maja info mogli zarobic
daj sobie spokoj z pisaniem czy rozprowadzaniem podrecznikow dla bukow, lepiej idz za rada moda:
przesadzasz. Jakoś nie korzystam z żadnych fixów i ustawek ale i tak wychodze na swoje. A to co gram to sam analizuje, sam wybieram. napewno to moze byc oplacalne ale to nie jedyna droga w ograniu buków

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Nie wierze w poradniki bukmacherskie,ani żadne płatne typy.Poradniki pisza Ci, co wszystko przegrali i na nich próbuja sie wzbogacić :d.Nie no żart...na poważnie to naprawdę,wszystkie płatne strefy i inne to zwykłe naciąganie głupich ????

traxx 0

traxx

Użytkownik
A wg mnie wartosciowe sa rady typu &#39;nie graj poczatku sezonu&#39;, &#39;Mourinho zawsze zagra antyfutbol jak prowadzi Inter w LM u siebie przeciw gigantowi&#39;, &#39;w LM pada duzo remisow&#39;, &#39;gospodarz ma zawsze przewage&#39; itp. - moze teraz wygladaja dla nas te rady smiesznie, ale na poczatku przygody z bukmacherka uwazam ze byly bardzo cenne

Do góry Bottom