>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Książka o bukmacherce

G 0

gohomeduck

Użytkownik
Czy czytał ktoś książke ,,Recepta na bukmacherski sukces&#39;&#39; Mateusza Macka, i jest w stanie powiedzieć czy książka ta jest w miare sensowna i warta przeczytania? A jeśli nie to czy są jakieś inne książki o bukmacherce (bo żadnej nie znalazłem)? I tylko nie zrozumcie mnie źle, nie szukam książki, która uczni mnie bogatym. Szukam czegoś, co ułatwi mi zrozumienie tego całego konstruktu jakim jest bukmacherka.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Sądząc po nicku dajesz sobie radę z angielskim, więc nie rozumiem jaki masz problem z wyszukaniem w necie książek z tego zakresu.
Swego czasu podawałem tu na forum jakiemuś userowi kilka tytułów książek o bukmacherce dla początkujących.

G 0

gohomeduck

Użytkownik
No niestety mój angielski jest fatalny. A na pewno na tyle zły, że nie jestem w stanie zrobić rozpoznania w tej tematyce powiązanego z językiem angielskim. W innym przypadku nie tworzył bym tu tematu ????
A co do polecenia książek przez Ciebie dla jakiegoś użytkownika, to mimo moich usilnych starań nic takowego nie odnalazłem.

G 0

gohomeduck

Użytkownik
Dzięki. A jesteś (badź może ktoś inny) w stanie wskazać jakąś najlepszą lekture? Bo z doświadczenia wiem, że książki tak ściśle tematycznie są bardzo często skokiem na kase i są bezużyteczne.

C 71

cornelius

Użytkownik
Receptę na bukmachesrki sukces czytałem i mam wersję ebook jakbyś chciał.
Czy zawarta w niej wiedza jest sensowna to już inne pytanie. Sam nie próbowałem grać systemami jakie autor proponuje (pomimo, że mają jakiś tam sens moim zdaniem), bo opierają się one głównie o wysokie kursy i szukanie wygranych rzędu kilkudziesięciu tysięcy nawet, co nigdy jakoś nie leżało w moim guście, bo wiadomo jaka jest skuteczność przy graniu kursów 5.0.
Z kolei mogę polecić biblię bukmacherską - czyli ponad 120 stron wiedzy potrzebnej każdemu początkującemu graczowi. Również mam ebooka jak co.

Do góry Bottom