Danny Green vs Krzysztof Włodarczyk
1.72 1000 zł Tobet .Stawiam w tej walce zdecydowanie na
Greena jest on dla mnie po prostu lepszym i szybszym bokserem i co najważniejsze walczy u siebie .
Green to twardziel i już walczył z dobrym cruiser BJ Floresem i wygrał spokojnie na pkt a ostatnia przegrana jego walka tylko przez to że mało trenował miał kontuzje i sporo czasu zajmował się promocją walki teraz tylko i wyłącznie w 100 % treningi , długi i dobry camp . Po drugie - Huczne zapowiedzi Włodarczyka że teraz zaprezentuje się o wiele lepiej można włożyć sobie między bajki , już nie raz miał to wynagradzać obiecywał dobre walki a każdy wie jak było w ostatnich jego walkach z Robinsonem a szczególnie z Palaciosem . Stawiam że i teraz tak nie będzie , nie na obcym terenie gdzie przeciwko niemu będą wszyscy , sędziowie , kibice i klimat . Teraz piłeczka się odwraca i nie będzie to już gala Wojaka gdzie jego szwagier przed ogłoszeniem werdyktu szepcze mu na ucho wynik a on sam dostaje mikrofon i zaczyna się tłumaczyć , jedyny taki przypadek jaki do tej pory widziałem . Aklimatyzacja tylko 9 dni to zdecydowanie za krótko jak na panujące w Australii upały i już widzę jego tłumaczenia właśnie z tego powodu . Problemy osobiste chciał popełnić samobójstwo także z psychika nie najlepiej a po tym co ostatnio odwalał w ringu i życiu prywatnym nie wiem jak ludzie mogą jeszcze w niego wieżyc jako zawodnika . Dla mnie to drewniany zawodnik , ograniczono ruchowo , wolny i schowany za swoją żółwią podwójna gardą . Stawiam na
Grenna będzie on szybszy , aktywniejszy pewnie przetańczy całą walkę , będzie punktował i wygrywał kolejne rundy . Na pkt Włodarczyk nie wygra , walka w Australii więc jedyna jego szansa na zachowanie pasa to wygrana przed czasem ale że nie zadaje on praktycznie ciosów to daje na to mu zerowe szanse a jak zacznie się walka to pewnie znowu dopadnie go paraliż i psychika siądzie a jedynym jego pocieszeniem może być najwyższa wypłata w karierze . Polecam przeczytać komentarze na tym forum jakie padały po jego ostatniej walce z Palaciosem . Podsumowując stawiam na wysokie UD dla
Greena , zajedzie on go jak Juhas ulubioną owieczkę na hali a jak będzie wyrównana walka to zostanie załatwiony na szaro przez sędziów . Na chwile obecną Green spokojnie według mnie wystarczy na Włodarczyka i skończy się jego cyrk w roli głównej . Takie jest moje zdanie na temat tej walki a czy miałem racje dowiemy się już w środę w okolicach południa . Kursy cały czas idą w górę na
Greena ( ludzie dalej zaślepieni i wierzą w poprawę Włodarczyka)
<<<Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki.
Edit : zabrakło 1.5 rundy do wygranej szkoda .