>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krzysztof Włodarczyk (45-2; 32KO) - Danny Green (31-4; 27KO) 30.11.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Dość nietypowo , bo w środę za tydzień , około południa Krzysztof Włodarczyk stoczy swoją 3 walkę w obronie pasa WBC kategorii crouiser. Rywalem Diablo będzie Danny Green. Wielu kibiców boksu pewnie z lekka się zdziwiło gdy dowiedziało się , że Diablo będzie bronił pasa na wyjeździe , ale jak sam otwarcie mówi , oferta przedstawiona przez obóz Greena była nie do odrzucenia ale automatycznie przy tym zapewnia nie dość , że zarobi to i pas obroni. Green już chyba nie jest w takiej formie jak kiedyś , ostatnia jego walka to porażka przed czasem ze średnim Tarverem. Włodarczyk też nie imponował zbytnio w ostatnich walkach , ale sądzę , że do tej walki jednak na prawdę dobrze się przygotuje i będziemy mieli dobrą walkę. Kursy ze Sportingbet. Póki co takie aby.

Kursy wyglądają ciekawie ;)

Zachęcam do dyskusji​

bebad 46

bebad

Użytkownik
Jak Włodarczyk będzie stał za podwójną gardą to w Austalii nie wygra na pewno. Wydawać się może że styl Greena będzie pasował polakowi. Diablo lub jak się go atakuje a Green to się cofać nie będzie. Szykuje się ciekawy pojedynek. Licze tutaj na zwycięstwo naszego przed czasem i tak bym to obstawił. a pkt nie ma szans, nie w Austalii gdzie Green mógłby nie zadać ciosu, a walke by wygrał.
Pierwsze rundy na pewno pójdą na konto Greena i jak się Diablo nie rozkręci to przegra. Obawiam się też o to czy ten jeden tydzień wystarczy na aklimatyzację... strasznie mało czasu.

S 11

skorp

Użytkownik
Nie porownuj punktacji w Polsce i Niemczech z punktacja w Australi gdzie wcale niefaworyzuje sie gospodarza.chocby ost walka greena gdzie kilka rund bylo wyrownanych a sedziowie dali all Tarverowi wiec zerwijcie z mitem ,ze jak gospodarz to nieda sie wygrac na pkt .Po drugie niechce sie poraz kolrjny rozwodzic na temat tej walki Wlodarczyk po 2,50 to darmowa promocja Green jest slaby jak barszcz i nigdy niepokonal powaznego rywala chyba,ze za takiego uznajecie brigssa ktory mial 4 letnia przerwe byl kaleka i polozyl sie beZ ciosu.Lub 80 letniego Roya Jonsa rozmieniajacego sie na drobne Krzysiek zleje Greena jak psa tyle w temacie i radze sie niesugerowac ost walka diablo Pozdrawiam
Green-Wlodarczyk 2@2,50( bylo 3,75) iziiiii kurs z kosmosu

bebad 46

bebad

Użytkownik
Skąd wiesz że się nie faworyzuje gospodarzy w Australii ? ile gal widziałeś na tym terenie ? wszędzie punktuje się pod gospodarza.
Widziałeś walke z Floresem ? 118:110 ? 118:111 ? bez jaj. Na punkty Włodarczyk tego nie wygra, jest zbyt pasywny (chyba że będą po drodze jakieś deski).
Tam musi być ko... jak nie będzie to Włodarczyk nie ma co szukać w boksie, a już na pewno nie w ciężkiej o której zaczyna już gadać.

S 11

skorp

Użytkownik
Bebad ogladalem sporo i mylisz sie .Po drugie Wlodarczyk pasywny bokserem? widac ze ogladales jedna walke kiedy Krzys msi walczyc jest szalenie agresywny i tak bedzie w tym razem.Na wpis soltysiao niema co odpisywac ???? Rozumiem ze 40 latek ktory zawsze byl przecietniakiem do tego jest po ciezkim Ko z rak emeryta tarvera pozatym niejest on naturalnym zawodnikiem junior ciezkim jest u ciebie zdeydowanym faworytem i warty gry po kursie 1,5 czysta glupota alr niema sensu sie klocic poczekajmy do walki wtedy po tobie pojade ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Każdy z Was ma trochę racji ;)
Zgodzę się , że kurs na Włodarczyka godny ryzyka. Ale zgodzę się również z tym , że ostatnio to z nim różnie bywało. Słaba walka z Robinsonem , tragiczna z Palaciosem , prochy , przedawkowanie, problemy rodzinne. Dużo się działo u niego ostatnio.
Fakt jest również taki , że w Australii będzie ciężki teren. Sędziowie na pewno za Krzyśkiem nie będą , do tego dochodzi aklimatyzacja i upały w Australii. Jak zobaczymy Krzyśka tak agresywnego jak choćby z II walki z Fragomenim to powinno być dobrze. Jak będzie taki olewczy jak w 2 ostatnich walkach to może być nieciekawie.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Napiszę coś od siebie, ale tak ogólnie bo na boksie znam się średnio ;-) Krzysztof Włodarczyk według mnie nigdy nie był, nie jest i raczej nie będzie wielkim pięściarzem. Jest za to na pewno sportowcem utalentowanym i pokazywał już w swojej karierze przebłyski talentu (jak choćby nokautując w ostatniej, dziesiątej rundzie Ruedigera May&#39;a w 2005 roku w walce o Mistrzostwo Unii Europejskiej EBU). Myślę, że DIABLO przed najbliższą walką musi obejrzeć swój pojedynek z Fragomenim (ten wyjazdowy), gdzie Polak przez większą część walki dał się zepchnąc do obrony i to jego rywal miał inicjatywę. W pewnym momencie nastąpił co prawda jeden z tych wspomianych przeze mnie przebłysków talentu - DIABLO posłał rywala na deski, ale z tego co pamiętam, Fragomeni nie był liczony - była to kontrowersyjna decyzja sędziego ringowego. Gdyby nie taka decyzja, ale przede wszystkim gdyby Krzysztof był odrobinę mniej pasywny, to byłoby coś więcej niż tylko remis. Co prawda w rewanżu Polak był zdecydowanie lepszy od Giacobbe, ale można było wygrać już pierwszą walkę (zwycięstwo wyjazdowe zawsze dobrze smakuje w boksie, bo wszyscy wiemy jak o nie jest cięzko). Jeśli Włodarczyk nie będzie pasywny w Australii, to stać go na zwycięstwo. Mam nadzieję, że sztab szkoleniowy obierze właściwą taktykę na tą walkę.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Danny Green vs Krzysztof Włodarczyk 1.72⛔ 1000 zł Tobet .Stawiam w tej walce zdecydowanie na Greena jest on dla mnie po prostu lepszym i szybszym bokserem i co najważniejsze walczy u siebie . Green to twardziel i już walczył z dobrym cruiser BJ Floresem i wygrał spokojnie na pkt a ostatnia przegrana jego walka tylko przez to że mało trenował miał kontuzje i sporo czasu zajmował się promocją walki teraz tylko i wyłącznie w 100 % treningi , długi i dobry camp . Po drugie - Huczne zapowiedzi Włodarczyka że teraz zaprezentuje się o wiele lepiej można włożyć sobie między bajki , już nie raz miał to wynagradzać obiecywał dobre walki a każdy wie jak było w ostatnich jego walkach z Robinsonem a szczególnie z Palaciosem . Stawiam że i teraz tak nie będzie , nie na obcym terenie gdzie przeciwko niemu będą wszyscy , sędziowie , kibice i klimat . Teraz piłeczka się odwraca i nie będzie to już gala Wojaka gdzie jego szwagier przed ogłoszeniem werdyktu szepcze mu na ucho wynik a on sam dostaje mikrofon i zaczyna się tłumaczyć , jedyny taki przypadek jaki do tej pory widziałem . Aklimatyzacja tylko 9 dni to zdecydowanie za krótko jak na panujące w Australii upały i już widzę jego tłumaczenia właśnie z tego powodu . Problemy osobiste chciał popełnić samobójstwo także z psychika nie najlepiej a po tym co ostatnio odwalał w ringu i życiu prywatnym nie wiem jak ludzie mogą jeszcze w niego wieżyc jako zawodnika . Dla mnie to drewniany zawodnik , ograniczono ruchowo , wolny i schowany za swoją żółwią podwójna gardą . Stawiam na Grenna będzie on szybszy , aktywniejszy pewnie przetańczy całą walkę , będzie punktował i wygrywał kolejne rundy . Na pkt Włodarczyk nie wygra , walka w Australii więc jedyna jego szansa na zachowanie pasa to wygrana przed czasem ale że nie zadaje on praktycznie ciosów to daje na to mu zerowe szanse a jak zacznie się walka to pewnie znowu dopadnie go paraliż i psychika siądzie a jedynym jego pocieszeniem może być najwyższa wypłata w karierze . Polecam przeczytać komentarze na tym forum jakie padały po jego ostatniej walce z Palaciosem . Podsumowując stawiam na wysokie UD dla Greena , zajedzie on go jak Juhas ulubioną owieczkę na hali a jak będzie wyrównana walka to zostanie załatwiony na szaro przez sędziów . Na chwile obecną Green spokojnie według mnie wystarczy na Włodarczyka i skończy się jego cyrk w roli głównej . Takie jest moje zdanie na temat tej walki a czy miałem racje dowiemy się już w środę w okolicach południa . Kursy cały czas idą w górę na Greena ( ludzie dalej zaślepieni i wierzą w poprawę Włodarczyka) &lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki.Edit : zabrakło 1.5 rundy do wygranej szkoda .

Otrzymane punkty reputacji: +8
S 11

skorp

Użytkownik
Green-Wlodarczyk 2@2,55 sts
Promocja i ogromny blad bukow bardzo prosze nie sugerowac sie pozbawiona sensu analiza pana pudzianxx kompetne bzdury piszesz.Spokojnie wypunktowal Floresa??? Green przegral te walke i zawdziecza wygrana sedzia oproc tego niepokonal nikogo znaczacego emeryta Roya i nie walczacego od 4 last kaleke Brigsa buki daja mega promocje bo kursy wynosily 3,50 a ty namawiasz ludzi do przegrania pieniedzy Krzysiek jest za duzy i za silny bedzie KO do 10 rundy na Greenie moim zdaniem Green niewygra zadnej rundy.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Na rozkładzie to on ma nazwiska, a nie poważnych zawodników. Roy Jones Jr i Paul Briggs to dwa najabardziej znane. U pierwszego wykryto objawy Parkinsona, a drugi ma poważne problemy neurologiczne i to by było tyle na temat tych zwycięstw. 42 letni Antonio Tarver specjalnych problemów zdrowotnych chyba nie ma i w ostatniej walce pokonał go przed czasem. Green to prawie 39 letni super średni walczący w nienaturalnej dla siebie wadze i nie mający w niej specjalnych atutów. Jeśli Włodarczyk tego nie wygra jest skończony.
Podtrzymuje moje słowa, co wcale nie znaczy, że jestem pewny zwycięstwa Diablo. On to musi wygrać, ale pytań co do jego formy, szczególnie psychicznej jest za dużo. Kursy już się wyrównały, sprawdziłem zaraz po poście wyżej kurs w sts, bo trochę mię zdziwił i jest już tylko 2.10, u innych buków też duże spadki. Zwycięzce walki nie obstawiam, za to najbardziej prawdopodobny w tej walce wydaje mi się over 10,5 rund 1.80 (toto-mix). Diablo tylko jedną z sześciu walk mistrzowskich wygrał przed czasem. Miało to miejsce półtora roku temu, kiedy to pokonał w 8 rundzie, 41 letniego Fragomeniego, który wydaje się jednak, że był w stanie kontynuować walkę. Green przed czasem przegrał raz, w ostatniej walce z 42 letnim i wywodzącym się z wagi półciężkiej Tarverem, co chluby mu z pewnością nie przynosi. Myślę, że w tej walce zmieni nieco swój styl, wiedząc o sile ciosu Diablo i mając w pamięci swoją ostatnią walkę, mniej będzie walczył w półdystansie, a bardziej starał się raz na jakiś czas atakować z doskoku zadając kilka ciosów, nawet w gardę Włodarczyka wywołując aplauz publiczności i tym samym wrażenie na sędziach. Ze strony Polaka oczywiście oczekuje dużo lepszej walki niż z Palaciosem, ale jakiejś wielkiej zmiany w stylu się nie spodziewam. Myślę, że jest duża szansa, że walka rozegra się na pełnym dystansie, no chyba, że Diablo trafi jakimś naprawdę mocnym, czystym ciosem (co jednak ostatnio zbyt często mu się nie zdarzało), bo ze strony Greena nokautu się nie spodziewam.

S 11

skorp

Użytkownik
Green-Wlodarczyk 2@2,55 sts ✅KO
Promocja i ogromny blad bukow bardzo prosze nie sugerowac sie pozbawiona sensu analiza pana pudzianxx kompetne bzdury piszesz.Spokojnie wypunktowal Floresa??? Green przegral te walke i zawdziecza wygrana sedzia oproc tego niepokonal nikogo znaczacego emeryta Roya i nie walczacego od 4 last kaleke Brigsa buki daja mega promocje bo kursy wynosily 3,50 a ty namawiasz ludzi do przegrania pieniedzy Krzysiek jest za duzy i za silny bedzie KO do 10 rundy na Greenie moim zdaniem Green niewygra zadnej rundy.
Mam nadzieje ,ze wielu zagralo tak jak mowilem i tak jak pisalem w moim osobnym temacie z typami pewne KO.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Zwycięzce walki nie obstawiam, za to najbardziej prawdopodobny w tej walce wydaje mi się over 10,5 rund 1.80 (toto-mix)✅.
No i po co było się denerwować na Włodarczyka zadającego znowu bardzo mało ciosów i przegrywającego rundę po rundzie, to odnośnie tych co stawiali na Diablo i na to czy Green wytrzyma kondycyjnie ostatnie 3 rundy - to ci co grali na Australijczyka. Green padł po 9 rundzie, wyszedł wtedy jego wiek, nienaturalna waga i konsekwencje porażki z Tarverem. Ciężko widzę następne walki Diablo czy to rewanż z Palaciosem czy pojedynki unifikacyjne, bo ponoć takie są brane pod uwagę. W każdym razie dzisiaj i zwycięstwo Polaka i typ na plus, super.

Otrzymane punkty reputacji: +7
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No bez przesady, ta walka przez dłuższy okres opierała się na podejściu do rywala i nikt się zbytnio nie odsłaniał, Diablo w końcówce musiał ruszyć do przodu no i się udało.Przewagę Greena dopiero zaczęto zaznaczać po ciosie gdzie Diablo się delikatnie zachwiał, potem tylko liczono kto więcej wyprowadził tych ciosów bo wszyscy dobrze wiedzieli że bez zdecydowanej przewagi sędziowie udupią Włodarczyka a i tak jedyną obitą osobą był właśnie Green.W ogóle Green dosyć często walił Diablo poniżej pasa a przede wszystkim w tył głowy przy klinczach, już nie chce mi się nawet rozkminiać sytuacji gdzie Australijczyk gubił szczękę i żadnych ostrzeżeń nie dostał.
Spodziewałem się większej ofensywy ze strony Diablo, no ale nie ma co dalej roztrząsać bo źle nie było.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Bylem dziwnie spokojny podczas walki o los Włodarczyka. Nie pamietam dokladnie ale bodaj ok 7-8 rundy juz bylo widac wyraźniej , że dużo lepiej kondycyjnie prezentuje sie Diablo. Wystarczylo robić swoje nie podpalać sie i napocząć Greena, tak sie stalo i efekt jaki jest widizmy, brawa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom