>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krecz w unibet

Status
Zamknięty.
K 29

kalonek

Użytkownik
V. Zvonareva 6 4 2
S. Cirstea 2 6 2 postawiłem na Zvanarevą jak to rozliczą?z góry dzieki za odpowiedź

win1988 164

win1988

Użytkownik
1 set zagrany, więc zwrotu nie ma, przynajmniej tak kiedyś było. Swoją drogą jakbyś poczekał kilka minut to sam byś zobaczył jak owy zakład został rozliczony...

K 29

kalonek

Użytkownik
1 set zagrany, więc zwrotu nie ma, przynajmniej tak kiedyś było. Swoją drogą jakbyś poczekał kilka minut to sam byś zobaczył jak owy zakład został rozliczony...
Troche skłamalem nie ja postawiłem tylko ziomek do mnie dzwonile sie pytal a support niedostepny w tym momencie ale dzieki i tak nie rozumiem jest remis w setach gemach tabelek i tematow troche znalazlem nie rozumiem dalej jest remis skreczowala Zvonareva to chyba rozliczone jako zwyciestwo Cirstea tak?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Cirstea wygrała bo rywalka skreczowała. Co do tego nie ma wątpliwości.
Nie jest ważne, czy było 1-1, 0-1 czy 1-0. Nie jest ważne która wygrała więcej gemów. Liczy się krecz - kreczujący zawsze jest tym przegrywającym.
Inna sprawa to sposób rozliczania kreczu w poszczególnych bukach.
W Unibet zakłady na zwycięzcę liczą się po rozegraniu pierwszego seta. W tej sytuacji jest to zwycięstwo Rumunki.
Na przyszłość polecam użyć opcji Szukaj bo podobnych pytań było na forum mnóstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom