>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krecz przed meczem.

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Witam. Mam pytanie jak bwin osądza mecze które się nie odbyły ponieważ przed meczem jedna zawodniczka wycofała się z powodu kontuzji. Postawiłem na zawodniczkę która okazało się, że przeszła bez gry do następnej rundy z powodu kreczu rywalki. Czy zakład zostanie zapisany na moją korzyść czy mecz zostanie uznany za nierozegrany???
Pozdrawiam

G 46

ghs

Użytkownik
Jak ja nie cierpię leni. Nie łaska sobie poszukać? W domu też na złotej tacy mama wszystko przynosi?
Gdybym ja był na twoim miejscu, to wszedłbym na stronę bwin i hmm, co dalej... no tak, link Pomoc na samej górze to pewnie coś dla mnie. Otwiera się okienko pomocy, widzę, że jest Szukanie tekstu. Więc wpisuję tenis i wciskam Enter. Dostaję listę tematów, pierwszy jest o tenisie, więc klikam na niego i czytam: &quot;W meczu tenisowym, w którym jeden z graczy wycofuje się z gry, zakłady „1 2” uznawane są za ważne wraz z rozegraniem pierwszej piłki&quot;.
Trzy kliknięcia, wpisanie słowa &quot;tenis&quot; i mam odpowiedź na pytanie. Tak trudno?

K 18

klakson

Użytkownik
Jak ja nie cierpię leni. Nie łaska sobie poszukać? W domu też na złotej tacy mama wszystko przynosi?
Gdybym ja był na twoim miejscu, to wszedłbym na stronę bwin i hmm, co dalej... no tak, link Pomoc na samej górze to pewnie coś dla mnie. Otwiera się okienko pomocy, widzę, że jest Szukanie tekstu. Więc wpisuję tenis i wciskam Enter. Dostaję listę tematów, pierwszy jest o tenisie, więc klikam na niego i czytam: &quot;W meczu tenisowym, w którym jeden z graczy wycofuje się z gry, zakłady „1 2” uznawane są za ważne wraz z rozegraniem pierwszej piłki&quot;.
Trzy kliknięcia, wpisanie słowa &quot;tenis&quot; i mam odpowiedź na pytanie. Tak trudno?
Jak masz tak pisac to lepiej wogule nie pisz.. !! Moze nie moze znalesc poniewaz jest poczatkujacy !!

G 46

ghs

Użytkownik
Jak masz tak pisac to lepiej wogule nie pisz.. !! Moze nie moze znalesc poniewaz jest poczatkujacy !!
Spadaj na drzewo. Znaleźć tę informację w sposób, w który napisałem, to potrafi nawet moja babcia. Gdyby każdy taki leń spróbował choć przez 10 minut pomyśleć samodzielnie i znaleźć sobie samemu tak banalnie proste do znalezienia informacje, to w tym dziale byłoby o połowę postów mniej. Jak ktoś chce korzystać z Internetu, to niech najpierw się tego nauczy.

Do góry Bottom