>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

kradziez

cala 37

cala

Użytkownik
dzisiaj z mojego konta bankowego zniknelo 70funtow sprawdzilem przelewy i okazalo sie ze pieniadze zostaly wyplacone przez bet at home.ja nie robilem zanego przelewu a i konto w bet jest puste.mial ktos cos takiego????dzwonilem do nich i nikt nie odbiera telefonu!!!
WYGLADA TO NA KRADZIEZ!!!

escabar 24

escabar

Użytkownik
impossible, lepiej sprawdź daty operacji i pomyśl czy to Ty czasem nie zrobiłeś przez przypadek albo ktoś kto moze mnieć dostep do Twojego konta..

cala 37

cala

Użytkownik
dodzwonilem sie do nich i po sprawdzeniu przez ksiegowych okazalo sie za `system omylkowo zabral kase z mojego konta`.gdybym nie dzwonil to kasy by pewnie do tej pory nie bylo.

D 0

dark_archon

Użytkownik
Ja mam odwrotny problem. Wplacilem na swoje konto przelewem 20 zeta. Po kilku dniach czekania gdy konto w BAH nadal bylo puste, napisalem do nich maila. Musialem podawac swoje dane i przeslac skan dowodu wplaty. Gdy to zrobilem otrzymalem maila, ze wplata zostala zaksiegowana... i dupa. Minely 3 dni i konto nadal jest puste :|

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Ja mam odwrotny problem. Wplacilem na swoje konto przelewem 20 zeta. Po kilku dniach czekania gdy konto w BAH nadal bylo puste, napisalem do nich maila. Musialem podawac swoje dane i przeslac skan dowodu wplaty. Gdy to zrobilem otrzymalem maila, ze wplata zostala zaksiegowana... i dupa. Minely 3 dni i konto nadal jest puste Neutral
Przyznam ze sytucja dosyc dziwna ;/ Sprobuj zrobic screena zakladki z przychodami i wyslac do nich l.

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
po BAH mozna sie wszystkiego najgorszego spodziewac przekonałem sie o tym na własnej skurze gdy mi UKRADLI dosc duze pieniadze z mojego konta bah.
mówiac krutko to sa złodzieje i oszusci

Do góry Bottom