>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

królewskie typy 5%

krul 3

krul

Użytkownik
Witam
Gram zawsze tylko 5% depozytu na transakcję.
Zawsze tylko jeden typ na raz. Kolejny po wyniku poprzedniego.

Bardzo ważny artykuł o stawkowaniu. Tam jest opisane na przykładzie spekulacji na rynku walutowym FOREX. W bukmacherce działa dokładnie tak samo.
http://forex-nawigator.biz/forum/zarz-dzanie-wielko-ci-pozycji-wszystko-o-t2352.html#p19719

Nie podaję Yieldów. Dla mnie liczy się skuteczność i zysk procentowy czyli to, co decyduje o wysokości mojego zarobku.
SALDO POCZĄTKOWE: 3770 PLN
Oświadczam, że nie mam nic wspólnego z tym kontem i z tym tematem: http://forum.bukmacherskie.com/f35/krolewskie-typy-109056.html
-----------------------------------------------------
Transakcja w grze:
Persipura Jayapura - Pelita Bandung ✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 1,53
Mecz odbędzie się o 9:30
Są to Play-Offy
Po zakończeniu pierwszej rundy jak i drugiej prowadziła Persipura dosyć silidnie zasługując sobie na swoje 2. miejsce.
I wygrana

Otrzymane punkty reputacji: +2
krul 3

krul

Użytkownik
Ciekawa sytuacja w meczu Kolomna - Smolensk
Kursy na wygraną obu drużyn są takie same i wynoszą 2,44 zł.
Możnaby obstawić po 2,5% na każdą możliwość i obawiać się jedynie remisu.

Ja jednak wolę o 12:00
Tver - Spartak Moscow 2
http://www.betexplorer.com/soccer/russia/division-2-west/tver-spartak-moscow-2/d8u48XtI/
Ten mecz wydaje się tylko formalnością patrząc na to kto z kim gra.

Kurs wyjdzie praktycznie taki sam - z jednogroszową różnicą. A szanse są nawet większe dla Spartaku.

[edit]
mecz grywalny tylko w kombi

[edit]
Jak się okazało, obstawienie obydwu wyników dałoby jednak zysk. Nie było remisu.

krul 3

krul

Użytkownik
Ponieważ wszystkie te trzy mecze mają bardzo wysokie prawdopodobieństwo, zagram je na jednym kuponie, gdyż nie można ich rozegrać pojedynczo.

Podolye - Fakel Worenesch @ 1.32 ✅✅✅
Wołga Twer - Spartak @ 1.43 ✅✅✅
FK Tambov - Arsenal @ 1.04 ✅✅✅

Wyniki:

krul 3

krul

Użytkownik
Ale póki co wszystko idzie dobrze. Tylko Spartak głupio stracił gola a jest największym faworytem.

krul 3

krul

Użytkownik
No w 90 minucie, ale nie wiem czy zauważyłeś - te mecze miały dopisek, że wyniki mogą być opóźnione. Większość goli tego kuponu spłynęła pod koniec spotkania.

----------------------------------

Kolejny, nieco ryzykowny typ, to:
Horn - Liefering ⛔⛔⛔⛔
Kurs: 2,02 zł
http://www.betexplorer.com/soccer/austria/erste-liga/horn-liefering/z78N2GS6/

Info (tłumaczone):
Rozdział jest kierowany przez sędziego Helmut Trattnig.
Sytuacja osobista
przed meczem przeciwko Horn będzie intensywna wymiana z fachowców z Red Bull Salzburg w zakresie składu, gdzie decyzje o tym, co gracze wymyślić Dolna Austria i które aktorzy mitantreten Zagreb-tour. Zwłaszcza, że w obu zespołach, niektórzy gracze są ranne i wykorzystanie jest nadal otwarta.
Philipp Wiesinger brakuje żółto-zablokowany. Aleksander Joppich i Raphael Dwamena nadal wypadają.
Oświadczenie Trener
Peter Zeidler: &quot;Gra przeciwko Horn to świetna gra, a szczególnie dla nas. Istnieją gracze są używane, które zostały rozegrane w tym sezonie nie jest dużo, a może spróbować swoich sił w innej pozycji - co jest bardzo pozytywne. Mamy ostatni mecz przeciwko Łask ponownie analizowane szeroko i widziałem, że my mimo zwycięstwa niektórych rzeczy - można jeszcze poprawić - co mamy szczęśliwe taniec. Horn jest doświadczony, niebezpieczne i przede wszystkim dobry zespół, który znacznie wzrósł w ostatnich tygodniach ze świeżą bryzą. Niemniej jednak łączymy ze stadionu bardzo pozytywne wspomnienia, jak mamy tu bardzo często z powodzeniem grał w piłkę nożną. Naturalnie chcesz używać dla nas. &quot;
Tabela:

Potwierdzenie transakcji plus wszystkie dzisiejsze wyniki a przy okazji widoczna jest rosnąca stawka (zawsze 5%) po każdej wygranej (i odwrotnie w przypadku przegranej):

krul 3

krul

Użytkownik
No niestety ten mecz przewalili po całości.
Kolejny typ, to:
GS Caltex - Expressway Company Zenith @ 1,75 ⛔ ⛔ ⛔

krul 3

krul

Użytkownik
Kolejny typ:
U. Madeira - Maritimo B @ 4,42 zł ⛔⛔⛔
http://www.betexplorer.com/soccer/portugal/segunda-liga/u-madeira-maritimo-b/z3zq7YmP/
Tabela:

Maritimo B potrafi zaskoczyć. W sierpniu po serii L - W kolejny mecz także W (wygrali), ale z jakim impetem. Wygrali z Freamunde, który teraz jest liderem tabeli.
Madeira znów, jak widać, w tym sezonie po dwóch remisach ma w zwyczaju przegrywać.
Nie są to regularne drużyny. Przegrywają z gorszymi od siebie, żeby wkrótce potem wygrać ze znacznie od siebie lepszymi i na odwrót.
Madeira na własnym boisku wypada tragicznie bo jest na 20 miejscu tabeli podczas gdy Maritimo na wyjeździe zajmuje 14 miejsce w tabeli.
Będzie to ich 14 mecz w sezonie, więc drużyny jako tako są już rozegrane.

Prosoccer niby typuje wygraną Madeiro, ale daje im tylko 56%. Jest to na granicy niemalże błędu statystycznego (wiele prognoz 70% się nie sprawdza), więc widać, że raczej wyraźnego faworyta w tym spotkaniu nie ma mimo mylącej pozornie dużej różnicy w tabeli.

Typ, owszem, jest bardzo ryzykowny, ale też nie bezpodstawnie.
Wierzę w sukces, a co będzie, to będzie.
Przepraszam, że post dodany 5 minut przed spotkaniem, ale pisałem go kilkanaście minut a jestem świeżo po poprzednim meczu. Analiza plus napisanie postu zajęło mi 25 minut.

I na koniec podgląd konta. Po serii 3 strat przyszła wygrana choć ten mecz może to zaburzyć.
Dziś (póki co) mocno na minus.

Pozdrawiam

krul 3

krul

Użytkownik
Powyższy mecz to już raczej przegrana. 2-0 (w 64 minucie gry).
Wobec tego gram kolejny:
Pretoria U. - Ajax Cape Town @ 2,29 ⛔⛔⛔
Tabela:

Do góry Bottom