>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kpina

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Witam
Przedstawiam moja sytuacje, ktora uwazam za kpine,
Sprawa wyglada tak, zalozylem konto na bahu, jeszcze przed pierwsza wplata wyslalem dokumenty do weryfikacji, zadnej odpowiedzi, po paru dniach proboje sie logowac a tu komunikat ze konto zablokowane, wbijam na czat, a tu okazuje sie ze konto zablokowane z powodu dokumentow, bez wyjasnien co dokladnie. Dokumenty jakie wyslalem to czytelny skan przod i tyl dowodu, i rachunek z banku. Dokladnie te same egzemplarze ktorych uzywalem u kilku innych bukow, skrilla, netellera, nigdy nie bylo zadnego problemu.
Nawet nie chcieli mi odpowiedziec czy jezeli ktos inny zalozy konto na ten sam adres zostanie wykluczony czy nie, nie chodzi tu o multi konto a o to czy np moj brat bedzie mogl teraz zalozyc konto...
wklejam screeny z czatu
jakas kpina...
Co o tym sadzicie?

patrixo 0

patrixo

Użytkownik
Dziwne. Może kwestia sieci? Jaki masz internet? Wiem, że czasami blokują użytkowników zarejestrowanych albo logujących się z tego samego ip, a w sieciach lokalnych potrafi się to mieszać.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Siec na pewno nie, nikt nie korzysta z mojego neta
I support wyraznie napisal ze powodem sa dokumenty.
Ale juz co z nimi jest tak nie raczyli powiedziec
W zasadzie nie rozpaczam z tego powodu bo to i tak gowniany bukmacher
Ale warto pokazac jakie maja podejscie do klienta
Wrzuce to jeszcze na surebety.pl, przetlumacze rozmowe i powrzucam na anglojezyczne strony
W koncu dobra reklama dla nich ;)

helicobacter 18

helicobacter

Użytkownik
Ale po co im dokumenty wysyłałeś? Przecież to chyba jedyny bet, któremu się nie wysyła dokumenty. Osobiście nie znam nikogo kto tam wysyłał dokumenty. A sporo znajomych tam gra, chyba, że teraz coś zmienili i chcą dokumenty.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Bo i tak by ich zazadali przy wyplacie... zreszta olewam ich, dla mnie i tak numer jeden to bet365

P 0

przemekost

Użytkownik
W sumie lepiej ze teraz zablokowali, niż w momencie jakbys chcial wyplaci i cos by nie pykło...Ale ja ogolnie bym nie odpuscil sprawy bo dziwnie to wyglada.

D 0

d4nny

Użytkownik
Zawsze uważałem, że bah to słaby buk no i się potwierdza, teraz generalnie strach wrzucać kasę do buków innych niż betfair, pinnacle, bet365, sbobet.

Do góry Bottom