olo
Użytkownik
Stary temat już zamknąłem, bo spory chaos tam był, posty stare z PLKK, z Euroligi i wgl nie wiadomo co, także tutaj nowy temat, powinien przetrwać długo.
Na początek garść linków:
Liga Femenina - Hiszpania
LFB - Francja
Lega Basket Femminile - Włochy
TKBL - Turcja
PBL - Rosja
Extraliga ženy - Słowacja
Ženská basketbalová liga - Czechy
To te najbardziej popularne ligi. Wiadomo jednak jak to jest z damskim basketem u buków, oferta nie powala. Ligi z Hiszpanii, Francji czy Włoch są dostępne często u kilku buków, wiadomo, Bwin, Pinnacle, Unibet czasem Bet365. Liga rosyjska to raczej u rosyjskich buków do gry. Ponadto Bet365 czasem daje różne ligi typu Portugalia, Rumunia (to też Betcity daje), Czechy itp. Tobet czasami chyba miewa damskie ligi skandynawskie, tak coś mi świta. Generalnie to często się zmienia, także wszystko wyjdzie w praniu.
Na początek garść linków:
Liga Femenina - Hiszpania
LFB - Francja
Lega Basket Femminile - Włochy
TKBL - Turcja
PBL - Rosja
Extraliga ženy - Słowacja
Ženská basketbalová liga - Czechy
To te najbardziej popularne ligi. Wiadomo jednak jak to jest z damskim basketem u buków, oferta nie powala. Ligi z Hiszpanii, Francji czy Włoch są dostępne często u kilku buków, wiadomo, Bwin, Pinnacle, Unibet czasem Bet365. Liga rosyjska to raczej u rosyjskich buków do gry. Ponadto Bet365 czasem daje różne ligi typu Portugalia, Rumunia (to też Betcity daje), Czechy itp. Tobet czasami chyba miewa damskie ligi skandynawskie, tak coś mi świta. Generalnie to często się zmienia, także wszystko wyjdzie w praniu.