D 3,2K dawczan Użytkownik Czerwiec 11, 2012 #1 Do tego pięknie się złożyło , że żadnego meczu w Weekend (z Piątku na Sobotę i z Soboty na Niedzielę) Kliknij aby rozwinąć... Nie patrzyłem szczerze przyznam na rozkład spotkań, ale aż dziwne, że nie ustawili tak, żeby choć 1 spotkanie przypadło na weekend :;/:
Do tego pięknie się złożyło , że żadnego meczu w Weekend (z Piątku na Sobotę i z Soboty na Niedzielę) Kliknij aby rozwinąć... Nie patrzyłem szczerze przyznam na rozkład spotkań, ale aż dziwne, że nie ustawili tak, żeby choć 1 spotkanie przypadło na weekend :;/:
6,2K dawidbarca Użytkownik Czerwiec 11, 2012 #2 Nie patrzyłem szczerze przyznam na rozkład spotkań, ale aż dziwne, że nie ustawili tak, żeby choć 1 spotkanie przypadło na weekend :;/: Kliknij aby rozwinąć... Teoretycznie na Weekend ustawili , ale nie dla Polaków , tylko dla siebie. Mają mecz w Niedzielę , ale w Europie to już wczesny Poniedziałek. Ale akurat ten mecz będę wstanie obejrzeć na szczęście.
Nie patrzyłem szczerze przyznam na rozkład spotkań, ale aż dziwne, że nie ustawili tak, żeby choć 1 spotkanie przypadło na weekend :;/: Kliknij aby rozwinąć... Teoretycznie na Weekend ustawili , ale nie dla Polaków , tylko dla siebie. Mają mecz w Niedzielę , ale w Europie to już wczesny Poniedziałek. Ale akurat ten mecz będę wstanie obejrzeć na szczęście.