host3234
Użytkownik
Inicjatywa warta poparcia.Przerwa w meczu. Wchodzę, by poczytać, co ludzie piszą o baskecie, a tutaj... Panowie. Każdy z większości pisze sensownie, ale władza dopuszczając takie brednie, po prostu nas lekceważy, autoryzując posty EloPeja. Ja rozumiem - można się pośmiać z jego 'wiedzy' - raz, dwa - ale ile razy władza będzie dopuszczać takie durnoty? Moderatorem nie są osoby z przypadku, skoro my poświęcamy czas na sensowne analizy, a tutaj ewidentnie gość robi pośmiewisko z tego działu, ja proponuję zbojkotować do czasu, kiedy władza nie określi się co dalej z EloPeja. Jeśli ma zamiar pisać totalne brednie, głupoty, które nie mają kompletnie nic na celu i w niczym się nie przydają na forum bukmacherskim, to czas powiedzieć - PAS.
Większych durnot jeszcze nikt na tym forum nie napisał. NIKT! A moderatorzy dopuszczają takie beznadziejne wpisy, bez żadnej wartości.
Mnie irytuje, bo lubię czytać kilka osób i staram się pisać sensownie, ale gdy widzę takie pomyje, to nie wiem, czy to jest poważne forum, czy nie. I przede wszystkim, czy osobom z władzy zależy na poziomie tego działu. Bo puszczając takie teksty, to nie jest najlepszą wizytówką. Każdy z nas pracuje na dobro tego działu. Dlatego chciałbym, by władza się odniosła, dlaczego wpisy tego użytkownika są akceptowane. Jego argumenty nie są nawet na poziomie 7-latka, bo dzieciaki w podstawówce wiedzą o baskecie więcej, niż spamujący EloPeja.
Proponowałbym szanować się wzajemnie. Ale jeśli nasz wkład ma być niweczony przez takie głupoty, to nasza praca nie ma sensu.
+1