>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kosz

S 2

sylwas87

Użytkownik
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły i czyli od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstrze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.

S 2

sylwas87

Użytkownik
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły, a więc od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstsze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.
Usuwając moje posty pokazujecie jacy jesteście słabi, bo jak by nie patrzeć to co tutaj ostatnio pisze, a wy usuwacie może się przydać innym????

S 2

sylwas87

Użytkownik
&quot;Olo&quot; kolejne 2 typy, które ci nie weszły, a więc od miesiąca masz 100% nieskuteczność, a ja pełno kasy bo gram na odwrót wszystko co ty obstawiasz, więc proszę o częstsze typy bo ostatnio coś rzadko je podajesz.
Usuwając moje posty pokazujecie jacy jesteście słabi, bo jak by nie patrzeć to co tutaj ostatnio pisze, a wy usuwacie może się przydać innym????

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Na Knicksow raczej bym nie stawial, mysle ze tutaj Indiana bedzie zwyciezca. Co sadzicie zeby zagrac dzis handi na spursow i lakersow ? nie wiem tylko jakie linie sa.

Do góry Bottom