N 196 nicks Użytkownik Styczeń 10, 2012 #1 grizles nie mają szans oklachoma na takim pendzie i ma przewagi na kazdej pozycji nie zdziwi mnie nawet +20 Thunder ja pograłem 1.68 stake 1000 to bet dnia
grizles nie mają szans oklachoma na takim pendzie i ma przewagi na kazdej pozycji nie zdziwi mnie nawet +20 Thunder ja pograłem 1.68 stake 1000 to bet dnia
6,2K dawidbarca Użytkownik Styczeń 10, 2012 #2 grizles nie mają szans oklachoma na takim pendzie i ma przewagi na kazdej pozycji nie zdziwi mnie nawet +20 Thunder ja pograłem 1.68 stake 1000 to bet dnia Kliknij aby rozwinąć... Kolo , naucz się dobrze pisać nazwy drużyn NBA , albo chociaż miast w USA :-| . Graj sobie nawet za 10 tysi , ale nie zaniżaj poziomu tego tematu swoimi bezdennymi postami .
grizles nie mają szans oklachoma na takim pendzie i ma przewagi na kazdej pozycji nie zdziwi mnie nawet +20 Thunder ja pograłem 1.68 stake 1000 to bet dnia Kliknij aby rozwinąć... Kolo , naucz się dobrze pisać nazwy drużyn NBA , albo chociaż miast w USA :-| . Graj sobie nawet za 10 tysi , ale nie zaniżaj poziomu tego tematu swoimi bezdennymi postami .