>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kosmiczna sytuacja w BAH-u

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Witam, zagrałem kupon w betathome za 371 zł , do wygrania miałem 1300 zł, więc spora suma jak dla mnie ..
3 typy mi weszły, został tylko 1 ..
Na Li-Baltacha 1
1 seta wygrała Na Li 7-6, drugi już się nie zaczął skreczowała
kupon został rozstrzygnięty jako przegrany ; o
nawet nie został policzony po 1.0
czy jest szansa na jakąś interwencję ?
dla mnie to śmieszne jest, chociaż do śmiechu to mi nie bardzo ;/

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
1 raz spotykam się z taką sytuacją, dla mnie to ogromny minus dla bukmachera, żeby rozliczyli to po 1.0, albo chociaż stawkę zwrócili, a tak to wszystko weszło, a kupon w dupę ..

ester 87

ester

Użytkownik
1 raz spotykam się z taką sytuacją, dla mnie to ogromny minus dla bukmachera, żeby rozliczyli to po 1.0, albo chociaż stawkę zwrócili, a tak to wszystko weszło, a kupon w dupę ..
Ale nie kumam, przecież Li, na która stawiałeś, przegrała. W czym więc problem? Jeśli chcesz, żeby za krecze były zwroty to graj u buków, które to oferują.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
taki problem, że patrzcie, że w kuponie podanym przez konrad policzyli typkowi to za 1.0 .. Więc albo oba typy liczą po 1,0 albo kreczujący przegrywa, rywal wygrywa po zawieranych kursach, bo w takim wypadku nie było możliwości wygranej. Albo przegrana albo rozliczenie po 1,0. Nie powiecie, że jest to w porządku..

ester 87

ester

Użytkownik
taki problem, że patrzcie, że w kuponie podanym przez konrad policzyli typkowi to za 1.0 .. Więc albo oba typy liczą po 1,0 albo kreczujący przegrywa, rywal wygrywa po zawieranych kursach, bo w takim wypadku nie było możliwości wygranej. Albo przegrana albo rozliczenie po 1,0. Nie powiecie, że jest to w porządku..
On stawiał handicap setowy. Mecz się nie skończył więc de facto nie da się stwierdzić jaki jest wynik w setach. Są buki, które w takich sytuacjach dodają do aktualnego wyniku resztę setów dla wygranego. W bahu jest inaczej. I każdy akceptuje te zasady skoro tam gra. Nie uważam również, że by były one jakieś niesprawiedliwe. Raz się na tym straci, raz zyska.

Do góry Bottom