>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Korupcja w tenisie

A 0

andre

Użytkownik
Wczoraj, czyli 2 lutego byłem świadkiem niezłej ustawki.

Pierwsza runda turnieju w Zagrzebiu, Chorwacja. Spotykają się Canas z reprezentantem gospodarzy Antonio Veicem. Kursy początkowo przed meczem u buków typu bwin czy bet365 nie przekraczają 1.2 na Canasa. W końcu Canas przełamuje słabszego zawodnika i kursy jeszcze bardziej spadają. Pierwszy set dla niego.

Teraz mamy kursy około 7 na mecz.
I co dalej? Nagle zaglądam na giełde bf patrzę bardzo wysoki obrót już prawie 1 mln funtów. I co czyżby pomyłka? Na Canasa kurs 4-5 chociaż wygrał 1 seta!!

Chcąc postawić u innych buków patrzę a bet365 szybciutko wycofał mecz z oferty, bwin zablokował kursy. 2 set typowa ustawka niby idą łeb w łeb, canas ma nawet 0 30 i nie przełamuje. W końcu Veic cudownie i niespodziewanie jakoś wygrywa 6 4 drugiego seta. Oczywiście nigdzie kursów, tylko na bf już dochodzi do 7

3 set już chyba wiecie spokojnie Veic 6 2.
Obrót na bf przekroczył grubo 1 mln funtów. Niesamowite.
Szok, zaczynam wątpić w sport.Słyszało się o Denko, innych. Ale tym razem to po prostu widać było gołym okiem.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Najlepsze było, że w 2 secie przy stanie 5-4 dla Vieca, serwował Canas, prowadził 40-15 a i tak przegrał 6-4 ????
Śledziłem ten mecz na bwin razem z kumplem, niestety za pozno dostałem tą info ze strefy &quot;no public&quot; i nie zdążyłem się załapać na kurs 4, jaki zaproponował na początku 2 seta bwin (zakład kto wygra 2 set)
Wniosek: na tenisie można dużo wygrać oraz dużo przegrać...

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
a co to za dowod ? bukmacher moze zrobic wszystko co chce z kursami wiec policja tu nic nie poradzi bo bf jakby chcial to moze po wygranym secie Canasa wystawic na niego kurs 100 i co z tego ? ????

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Piszecie o tej ustawce, a dla mnie to nic nowego, w Zagrzebiu od zawsze dzieją się takie cuda, co roku zawodnicy z Bałkanów daleko tam dochodzą, nic tylko korzystac. Wczoraj na Troickiego było chyba 2.50 jak to zobaczyłem to nie mogłem uwierzyc i jeszcze z kim z Włochem, który pewnie podpuści mecz, no i patrze rano a tu 2:0 dla Troickiego, widzę że już Dogic wygrywa z Andreevem 1:4 i ten Mektic też dziś pewnie wygra.
A co do korupcji, to dla mnie najbardziej skorumpowanym ścierwem są ligi Amerykańskie. Oczywiście wczoraj był poniedziałek cudów jak to zawsze w poniedziałek w NHL i kurs na Detroit 1.45. Łzy się do oczy cisnęły jaki ten buk jest głupi. Rano wstaje a tu oczywiście Detroit po dogrywce, bo inaczej nie mogło byc, jak co poniedziałek. Postanowiłem też wczoraj obejrzec mecz NBA Orlando. Kijem w sterylnym pomieszczeniu nie dotknę NBA, ale obejrzec obejrzę czasami. I co? przestałem oglądac po drugiej kwarcie, jak zobaczyłem co robią zawodnicy Orlando, to po prostu śmiech na sali. Grali jak dzieci we mgle, najprostsze piłki z pod kosza lądowały na obręczy, poziom jak na podwórku, tylu zmarnowanych trójek to nawet ja bym nie zmarnował. Przecierałem oczy ze zdumienia, jak można tak chamsko robic ludzi w konia. Mam wrażenie że ci Amerykańce po prostu się już do tego przyzwyczaili że od czasu do czasu ich drużyna sprzeda mecz. Podziwiam ludzi którzy ładują kasę w NHL i NBA bo to studnia bez dna. Według mnie na tych ligach po prostu bez info o ustawkach nie da się zarobic.

A 0

__alex__

Użytkownik
W takich turniejach to raczej norma że dzieją się takie &quot;cuda&quot; ????
Ale żeby to tylko w tenisie...
Takich meczy z podwójnym dnem jest raczej pełno, w różnych dyscyplinach, w różnych ligach i ogólnie to w sumie ok jest, bo jak już się uda zdobyć tą informacje, zagrać przed ew. blokiem zdarzenia można na prawdę zarobić full kasy, dużo więcej niż analizując, typując itp. przez miesiące.
Takie &quot;cuda&quot; psują może trochę w pewnym stopniu sport ale w końcu raczej gra się dla kasy niż dla sportu więc nie ma co płakać nad sportem...
Ostatnio był taki piękny meczyk w &quot;GRECJA: B Ethniki&quot; Diagoras Rodou 2 - 2 E. Piraeus.
Na początku oczywiście kurs na x wynosił ok. 3 zł ,później dobił bodajże nawet do 1,5...
Hehe na koniec go w końcu blokneli :mrgreen:
Kto zagrał z rana &quot;x&quot; to bogaty...
Takie życie...:-D

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Pewnie, że różne ustafki się zdarzają, piłka nożna, tenis i inne sporty, jednak jak czytam wypowiedzi na temat ustawiania meczów w PO ligi NBA gdzie Orlando mierzy się z mistrzem ligi i tam rzekomo mamy ustawiony mecz - no proszę Cie Szlem :spokodfhgfh:

robson-d 0

robson-d

Użytkownik

Pierwszy raz coś takiego widziałem.
Ja dużo osób stawiało ,duży hajs na zwycięstwo Veicia to bukmacher musiał zaragować.Taki jest sport i nie każdy gra fer,ale czasami wychodzi na światło dzienne i korupcja gwarantowana.

Do góry Bottom