>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kopiowane Analizy W Typy Dnia..

Status
Zamknięty.
kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Przegladajac internet trafilem ja jakas niby ekstra strone z typami,wysoka skutecznosc itp.. Podali dwa typy czytajac analizy cos mi nie pasowalo bo wiedzialem ze juz gdzies to czytalem.. Wczorajsza Analiza webb4 w typach dnia jest taka sama. Teraz pytanie kto tu od kogo zgapil.. Sami zobaczcie
[XXXXX Vader] ????

wer890 300

wer890

Użytkownik
rowniez Moderator co jest chanba Rosbon skopiowal analalize z tej samej strony podam dla przypomnienia , Vader zedytujesz ....
[ Vader- ;) ]
Edit a moze jestvtak ze ten serwi sobie skopiowal analizy od Robsona hmmmm ?

webb4 2

webb4

Użytkownik
rzeczywiscie racja. Konsekwencje zostana wyciągnięte ;)
I ty jestes moderatorem, chlopie zastanow sie, jutro skopiuje twoje wszytskie analizy na jakies inne forum i bede wszedzie rozpisywal ze kopiujesz z innego forum. Nie ma to jak wladza i mozliwosc napisania : KONSEKWENCJE ZOSTANA WYCIAGNIETE

webb4 2

webb4

Użytkownik
Spronuje to jakos ulozyc w calosc
Dostalem dzisiaj PW ze usunieto mnie z TD za narusznie regulaminu-kopiowanie analiz. Jako dowod otrzymalem link [ Vader- NIE MA SENSU PROMOWAĆ TEJ STRONY] No i po wejsciu na ta strone faktycznie jest MOJA analiza z piatku do meczu Salzburga slowo w slowo. No ale patrzac dalek to pod nia widzimy analize Robsona tez wczoraj do meczu USA-Bulgaria tez slowo w slowo
http://forum.bukmacherskie.com/s...ad.php?t=22126
No wiec spytalem sie Robsona czy zamieszczal tam swoja analize a on mi powiedzial ze nie i ze w ogole o tej stronie nie slyszal-podobnie jak ja. Tak wiec patrzac analogicznie znajdujemy tu takie same podstawy jak u mnie do wykluczenia z konkursu
Czemu sie bulwersuje: Poswiecam czas piszac te analizy, i nawet niezle mi idzie przynajmniej jezeli chodzi o TD. Wku**iam sie tak bo wlasnie kocncze prawo i chce zastac sedzia, a tu patrza bez jakiegokolwiek sadu, chociazby proby wyjasnienia ktos mnie wyrzuca z TD- podajac lakoniczne info i link do strony. Nikt mi nie udowadnia ze to ja skopiowalem a nie ze to ktos skopiowalem z naszego Forum (Ctr+C). Jezeli to ma byc dowod na moje oszustwo to powodzenia z taka sprawiedliwoscia. Szczerze mam nadzieje ze to zostanie jakos rozwiazne, ale smrod i niesmak z mojej strony pozostanie. Mam nadzieje ze nikt nie napisze ze jak mi niepasuje to mam zabierac zabawki i sie nie klocic. Licze na to ze podejdziecie do tej sprawy dojrzale, bo nawet jak 10 osob korzystalo z moich analiz to warto je pisac

Vader // Sprawę się wyjaśni.

kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Szczerze mowiac to wydaje mi sie ze oni kopiowali z forum. Patrzac na te analizy widac ze nie sa one pisane przez jakis ekspertow sportowych. Link do tej strony znalazlem na infoludku(kto ze szczecina wie o co chodzi a kto nie to podpowiem ze serwis o wydarzeniach itp) w zakladce praca w ogloszeniu o zarabianiu siedzac w domu. Ktos mogl skopiowac i liczy ze trafi sie idiota co zaplaci za typy. Nie wiadomo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom