>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kontrowersyjna promocja w betsafe

Status
Zamknięty.
civilpl 280

civilpl

Użytkownik
W tygodniu była promocja w betsafe: &quot;50 darmowych spinów w Mega Fortune!&quot;, po obróceniu 20 euro dawali 50 darmowych spinów. Problem w tym, że w zasadach nie zająknęli się, że będą one na 10 linii. Czy ich wartość to 5 euro zamiast 12.5, przez co promocja nie była atrakcyjna.
Na livechacie zapytałem konsultantkę by wskazała punkt, w którym było napisane, że linii będzie 10, odpowiedziała, że nie ma takiego punktu, ale że takie były założenia promocji i tyle.
Według mnie to jest kontrowersyjna promocja. Co wy o tym sądzicie?

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
i tylko po to żeby to napisać zakładałeś konto na forum ?
Tak promocja do bani, ale czego można wymagać od Betsyfu, jaki buk taka promocja, nic więcej.

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
No to równie dobrze mogli napisać, że dają 200 free spinów i dać je na jedną linię. To jest nabijanie w butelkę według mnie i po tej akcji zamknąłem tam konto.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
No cóż, coraz więcej firm bukmacherskich odnosi się do takich sztuczek. Trzeba się z tym pogodzić. Tematu nie ma co rozdmuchiwać. Przed skorzystaniem z promocji najlepiej upewnić się, poprzez kontakt z supportem, na ile dokładnie linii otrzymamy darmowe kręcenia po spełnieniu wszelkich warunków obrotu. Tymczasem temat zamykam. Wesołych Świąt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom