>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kontrowanie.. Prosze o wytlumaczenie

kantor10 0

kantor10

Użytkownik
Mozecie mi powiedziec jak obliczyc za ile trzeba puscic kontre?
Np.
Gram 0ver2.5 za 100 po kursie 1.6. W 80minucie jest 1-1 to za ile musze zagrac po kursie 1.3 na under 2,5 zeby stawka 100 sie zwrocila i byc mniej wiecej na 0 .

G 46

ghs

Użytkownik
Koszt kontry:
100 + x = 1,3 * x
0,3 x = 100
x = 333,33 zł
Tyle, że jak skontrujesz, a wpadnie bramka w tych ostanich 10 minutach, to będziesz gruuubo do tyłu. Po prostu przespałeś sprawę i w tej sytuacji na bezpieczną kontrę jest już o wiele za późno.

B 0

boud

Użytkownik
Nie chce zakładać nowego tematu dotyczącego kontrowania wiec zapytam się tu.
Jakie macie strategie na kontrowanie w takiej sytuacji
Zagrałem wczoraj kombi 4 overy na wtorek i środę LM
kursy 2.15 2.45 1.8 2.09 co dało mi kurs 19.95 za 20.68 euro
dwa pierwsze mecze weszły
aktualne kursy na dwa pozostałe zakłady
Inter - CSKA Moskwa
Poniżej 2.5 gola 1.86
Powyżej 2.5 gola 1.99
Arsenal - Barcelona
Poniżej 2.5 gola 2.05
Powyżej 2.5 gola 1.82
Jeśli padną dwa overy jestem 400 ojro do przodu
Jednak znając moje szczęście tak nie będzie ????
Może ktoś ma jakis pomysł by skontrować to przed meczem, by był zysk niezależnie od wyników?
Wiadomo będę śledził mecze na live i w wypadku szybkiego overa w jednym meczu skontruje w drugim na under.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Kontrowanie 2 spotkań nie jest łatwe... a przede wszystkim jest średnio opłacalne.
Jeśli już zdecydowałeś się postawić tą kasę, to rozumiem, że koniecznie nie musisz jej odzyskać (jeśli jest inaczej to możesz postawić po 30 € na undery - w najgorszym razie wyjdziesz na zero).
Nic chyba się nie zmieniło, także w sprawie Twojego podejścia do wyniku? Dalej uważasz, że będą overy?
Jeśli tak, to na Twoim miejscu, nic bym nie robił. Poczekaj jak rozwiną się mecze i wtedy ewentualnie kontruj jeden z nich lub obydwa na live. Szczególnie opłacalne jest granie kontry, zaraz po bramce. Kursy wtedy bywają zawyżone na under i dość szybko może nastąpić ich korekta.
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że się uda.
Dla mnie mało realny jest over Interu ale zdażyć się może wszystko...

Do góry Bottom