>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto zablokowane

T 0

tonnyx

Użytkownik
Wyskakuję mi taki komunikat.
powiedzmy, że osoby trzecie miały mój numer gracza w BAH, czy mogły zablokować mi jakoś konto? co będzie później? BAH odblokuje mi to konto?

K 33

kovalem

Użytkownik
Pewnie kilka razy źle wpisały login/hasło.
Pisz do supportu - to odblokują. I raczej sam korzystaj z konta :razz:

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Zapewne pomyliłeś się wpisując pin napisz do supportu też tak kiedyś miałem w 15 minut konto odblokowali, w bah jest taki problem że jak się zalogujesz u góry widać twój numer gracza i bez problemu osoby trzecie co znajdują się w pobliżu komputera mogą twój nr poznać a potem ewentualnie na złość robić wpisując nr konta gracza i złe hasło aby konto blokować.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Najlepiej od razu przejdź weryfikację będziesz miał święty spokój przy wypłacie i tak Cię to czeka jeżeli już napiszesz na support.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Najlepiej od razu przejdź weryfikację będziesz miał święty spokój przy wypłacie i tak Cię to czeka jeżeli już napiszesz na support.
Co ty masz pojecie o weryfikacji ze takie brednie piszesz......Oni weryfikuja konta przy wyplacie nie przed i w kazdej chwili moga poprosic o papiery......Wymagaja zdjecie dowodu albo zdjecie twojej twarzy jak trzymasz dowod

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Mam identyczny problem ( tzn. sam nie wiem dlaczego mi zablokowali, ale zakładam, że wina &quot;złego hasła&quot; )

Do góry Bottom