>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto w BAH

Q 0

qsagan

Użytkownik
Witam. Zaczne od tego ze jestem nowy wiec prosze o wyrozumiałość ;))
Za 7 miesięcy będe miał 18 lat ale chciałbym już zacząć. W związku z tym:
1)Czy w bah po założeniu konta bez żadnych bonusów tylko normalne konto proszą o skan dowodu?
2)Czy po wpłacie do bah proszą o skan dowodu i jaka jest minimalna wysokosc wpłaty przelewem z poczty polskiej?
3)Czy może sie zdarzyć ze jak bede gral to w pewnym momencie poproszą o skan dowodu?
4)Jeżeli zablokują mi konto bo nie prześle im skanu dowodu to odblokują mi je jak bede mial 18 lat i odzyskam pieniądze na koncie?
5)Czy jak bede gral przez te 7 miesięcy wpłacając jedynie pieniądze to po uzyskaniu pełnoletności i zalozeniu sobie ekonta prześlą mi bezproblemu pieniądze czy moga nie wyslać bo jakimś sposobem sprawdzą że wygralem je jak nie mialem 18 lat?
6)Czy blokada konta to jedyna kara za niepełnoletność? Czy mogą mnie podać do sądu za to ze oswiadczylem ze mam 18 lat a nie mam?

Dziekuje bardzo jeżeli ktoś mi odpowie na te bardzo nurtujące mnie pytania.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
BAH bardzo rzadko prosi o skany i jeśli już Ci zawieszą konto to tylko na tym się skończy. Ale jak ty chcesz założyć konto na siebie skoro nie masz 18 lat?
Data urodzenia będzie wtedy lipna

Q 0

qsagan

Użytkownik
A co oni sprawdzają po założeniu date urodzenia? Powiedzmy ze dam prawdziwą to jestem od razu na spalonej pozycji? Na allegro jak zakladalem 3 lata temu konto to tez podalem prawdziwą i normalnie kupowalem;)

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Oj oni Ci nie mogą nic zrobić, myślisz, że nie mieli by co robić tylko łazić po sądach.
Co do rejestracji to chodziło mi oto, że nie masz 18 lat czyli Cię system nie przepuści podczas próby założenia konta

kaneks 0

kaneks

Użytkownik
Nie zalozysz konta na siebie bo jak wpiszesz rodznik 1991 to automatycznie Cię nie puści.

Z tego co czytalem to zapytaja Cie w wypadku wypłaty większych kwot

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
A da sie zmienić date urodzenia po założeniu konta?
raczej nie ma takiej opcji. Zreszta gdybys chociaz raz przygladnal sie stronie bah dokladnie zauwazylbys cos takiego:

zaden buk nie pozwoli zalozyc konta osobie niepelnoletniej, temat co chwile walkowany a wy dalej zadajecie te same pytania...

Do góry Bottom