>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

konto vip

S 163

santi90

Użytkownik
Witam.

Mam pytanie.

Wczoraj został mi przyznany status vip silver .

Czy jesli nie utrzymam wymaganego obrotu na koncie to zdegraduja moje konto do vip bronze czy całkowicie go strace???

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Zdegradują do bronze. Jeśli znowu nie zmieścisz się w limicie transakcji 6k euro, to stracisz vipa. Ale po jednym miesiącu raczej ciężko będzie stracić bronze ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Z tego co pamiętam jak już przyznają jakiś poziom vip to na min. kwartał bodajże.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
&quot;Gratulujemy, należysz teraz do naszego elitarnego klubu VIP!&quot;
Czy naprawde potrzeba az tak duzy obrot ? Pytam tych co dostali Vipa. Na bank nie mialem tak duzych wplat do partnerow Skrill a juz drugi raz dostalem Vipa
Z tego co pamiętam jak już przyznają jakiś poziom vip to na min. kwartał bodajże.
Raczej jest tak jak piszesz.

Widze, ze podniesli limit wyplaty karta ostatnio jak mialem Vipa to bylo 250e a jest 750e Super!
Sa jeszcze Ci partnerzy wykluczeni Skrill bo jakos nie moge znalezc ?.

rimaraf 14,6K

rimaraf

Użytkownik
Czy żeby dostać Vipa, przykładowe bronze, musze wymagany obrót 6000e wykonać w ciągu 90 dni czy każdego miesiąca po 6000e przez 3 kolejne miesiące?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Sa jeszcze Ci partnerzy wykluczeni Skrill bo jakos nie moge znalezc ?.
O przyznaniu VIPA nie decydują wpłaty do partnerów Skrill, a wpłaty do bukmacherów, kasyn itd - oczywiście poza wpłatami na inne konto indywidualne. Przelewy do partnerów Skrill dają dodatkowe punkty, które możesz wymieniać na kasę, ale dopiero jak już masz VIP - przynajmniej ja tak zawsze rozumowałem.

Do góry Bottom