>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto u buka internetowego(niepełnoletność)

S 0

sqner

Użytkownik
Na początku zaznaczę, że przeczytałem masę tematów na ten temat, ale nigdzie nie znalazłem stu procentowej odpowiedzi. Mianowice mój problem polega na tym, że mam 17,5 roku, a chciałbym założyć konto na internetowym buku. Doświadczenie w bukmacherce już jako takie mam i chciałbym mocno sprawdzić się na necie.
Mam konto bankowe założone na siebie, ale nie mam oczywiście dowodu. Pomysł mam taki, że konto bukmacherskie założyłbym na przyjaciela, który niedawno skończył 18, a wszystkie płatności robiłbym ze swojego konta bankowego.
Pytanie moje brzmi czy to przejdzie, czy dane z tych obu kont muszą się pokrywać. Dodam, że kolega nie ma konta bankowego i nie ma za co go założyć ;)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Mianowice mój problem polega na tym, że mam 17,5 roku, a chciałbym założyć konto na internetowym buku. Doświadczenie w bukmacherce już jako takie mam i chciałbym mocno sprawdzić się na necie.
Mam konto bankowe założone na siebie, ale nie mam oczywiście dowodu. Pomysł mam taki, że konto bukmacherskie założyłbym na przyjaciela, który niedawno skończył 18, a wszystkie płatności robiłbym ze swojego konta bankowego.
Pytanie moje brzmi czy to przejdzie, czy dane z tych obu kont muszą się pokrywać. Dodam, że kolega nie ma konta bankowego i nie ma za co go założyć ;)
I na co liczysz ? To może idź do banku załóż konto bankowe na przyjaciela i wtedy będziesz mógł wpłacać z jego konta i grać na jego dane.
Ja pier.. gdzie ja żyje ???? rozumiem że każdy kombinuje jak może ale bez przesady.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Aż tak Cię boli poczekać te pół roku i założyć wszystko na siebie ? Myślę że przez te pół roku mógłbyś podawać swoje typy, nawet na sucho, tu na forum, dla sprawdzenia samego siebie.
PS. Wielcy bracia z bukmacherskich firm czuwają tu na forum na takich jak Ty ????
PS2. Tak jak napisał Sylwek2012 - jak już chcesz kombinować, to trzeba to umieć :cool:

Do góry Bottom