>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto promocje

Status
Zamknięty.
M 0

mucha

Użytkownik
Witam chciałem się dowiedzieć którą promocje na założenie konta mi polecacie tzn chce założyć konto nie wiem czy w Bwin expekt czy gdzieś tam jeszcze co byście proponowali chciałbym przy okazji skorzystać z jakieś promocji ✅do wpłacenia ???? które oferty najlepsze

K 9

ksgornikzabrze

Użytkownik
Osobiście polecam Ci Betway, bo mają ofertę darmowego zakładu do 200zł po wpłaceniu 1 depozytu. Byłbym wdzięczny gdybyś jako osobę polecającą wpisał mnie czyli ksgornikzabrze Dostałbym wtedy dzięki tobie darmowy zakład na 50zł, a obaj mielibyśmy szanse wygrać telewizor plazmowy. Jeśli chcesz więcej informacji napisz do mnie na PW.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Witam chciałem się dowiedzieć którą promocje na założenie konta mi polecacie tzn chce założyć konto nie wiem czy w Bwin expekt czy gdzieś tam jeszcze co byście proponowali chciałbym przy okazji skorzystać z jakieś promocji ✅do wpłacenia ???? które oferty najlepsze
Chyba najlepsza promocja to obecnie w Bet365, mozna do 500 PLN bonusa wyciagnac. Nie wiem jednak do kiedy ona trwa (do konca pazdziernika na pewno). Poza tym to teraz Expekt daje bonus do 150 PLN, ale uwazaj bo wplaty z Moneybookers sie nie licza. Oba buki moge polecic, ale najwyzej oceniam Bet365 (super support, szybkie rozliczanie zakladow, brak problemow przy wplatach i wyplatach).
Pozdro

C 174

cezi77

Użytkownik
A czy teraz w jakimś buku jeśli mam już założone konto mogę liczyć na jakiś bonus przy depozycie?
To zalezy. Jesli skladales juz depozyt do danego buka to raczej nie chyba ze przyslali Ci oferte powrotna. Jesli nie wplacales np do bet365 to jak najbardziej ???? pzdr

zomber 9

zomber

Użytkownik
zaloz sobie konto na www.moneybookers.com. Tam z banku pieniadze ida czasami nawet w jeden dzien, gora dwa a wplata do buka z mb to juz formalnosc i sprawa kilku sekund ???? pzdr

a jeszcze lepiej wpłacać za pomocą przelewy24 przelew idzie przez 5 minut nawet jeżeli jakiś buk nie ma tej opcji to można najpierw wpłacić przez przelewy24 na moneybookers a potem z MB do bukmachera

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom