Chyba najlepsza promocja to obecnie w Bet365, mozna do 500 PLN bonusa wyciagnac. Nie wiem jednak do kiedy ona trwa (do konca pazdziernika na pewno). Poza tym to teraz Expekt daje bonus do 150 PLN, ale uwazaj bo wplaty z Moneybookers sie nie licza. Oba buki moge polecic, ale najwyzej oceniam Bet365 (super support, szybkie rozliczanie zakladow, brak problemow przy wplatach i wyplatach).Witam chciałem się dowiedzieć którą promocje na założenie konta mi polecacie tzn chce założyć konto nie wiem czy w Bwin expekt czy gdzieś tam jeszcze co byście proponowali chciałbym przy okazji skorzystać z jakieś promocjido wpłacenia ???? które oferty najlepsze
To zalezy. Jesli skladales juz depozyt do danego buka to raczej nie chyba ze przyslali Ci oferte powrotna. Jesli nie wplacales np do bet365 to jak najbardziej ???? pzdrA czy teraz w jakimś buku jeśli mam już założone konto mogę liczyć na jakiś bonus przy depozycie?
poszukaj na tej stronce http://www.bet365.com ;-)a czy w tym Bet365 są jakieś bonusy? bo nie mogę nic o tym znaleźć ;/
zaloz sobie konto na www.moneybookers.com. Tam z banku pieniadze ida czasami nawet w jeden dzien, gora dwa a wplata do buka z mb to juz formalnosc i sprawa kilku sekund ???? pzdr