>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Konto MB do surbetów

danni 8

danni

Użytkownik
Witam!

Mam zamiar pograć w surebety. Wiem, że do tego celu niezbędne jest konto moneybookers. Konto posiadam już od dłuższego czasu, ale tylko raz z niego skorzystałem. Teraz mam zamiar robić to częściej, w związku z tym mam kilka pytań. Na część z nich już uzyskałem odpowiedź, ale chciałbym się upewnić i rozwiać resztę wątpliwości. Myślę, że dobrze będzie jeżeli to co dotyczy graczy surebetów i konta MB znajdzie się w jednym temacie.

1. Mam zamiar zwiększyć limity na koncie, bo mam standardowe a te są z tego co mi wiadomo bardzo niskie. Jak je najprościej powiększyć i ile wynoszą limity standardowe, a ile po powiększeniu?

2. Ile wynosi prowizja od wpłaty z konta bankowego do MB i z MB na konto bankowe?

3. Ile wynosi prowizja z wpłaty z MB do buków i z buków na konto MB?

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
1. Po zalogowaniu sie na konto na samym dole masz LIMITY KONTAi wypisane to co Cie interesuje. Jesli masz juz dosc dlugo to piwinienes miec raczej spory limit ja np. mam 62000 zl po jakichs 4 latach. Zwiekszyc mozesz weryfikujac adres, rejestrujac konto bankowe albo karte kredytowa/debetowa. Klikasz po prostu &quot;Zwieksz&quot;
2. Z konta bankowego na MB za darmo zwyklym przelew, jesli chcesz miec natychmiastowo to przez przelewy 24 prowizja 0,9%. Wydaje mi sie jednak ze jak wplacasz do buka i MB jest tylko posrednikiem miedzy przelewami 24 i Twoim kontem a kontem u buka to za darmo.
3. Wpłata zawsze darmowa. Wypłata zwykle rowniez, ale czasem bywaja ograniczenia np. jednej wyplaty bezplatnej w tygodniu.

Do góry Bottom