>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

konto bankowe->MB->bah

Q 0

qscft

Użytkownik
Witam.
Nie będę owijał w bawełnę. Mam taki problem.
Zalozyłem na siebie konto w MB, a że nie mam 18 lat jeszcze???? to konto na BAHu na brata. Pieniądze na MB przelalem z konta rodzicow a potem z MB na BAH. Wszystko w porządku, tylko na pewno złamalem jakies pkt regulaminu. Jakie ? I jak by to bylo teraz z wyplata na MB z BAHu ? Dałoby tak rade ? A potem z MB na konto rodzicow np. czy cos ?
Proszę o pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam.

cashis 10

cashis

Użytkownik
Bah nie przeprowadza weryfikacji kont jeśli nie obracasz kwotami powyżej 2000 zł jeśli dobrze pamiętam. Jednak jeśli założyłeś MB na siebie to będziesz miał problem bo, żeby wypłacić pieniądze z MB potrzebna jest weryfikacja, tzn skan dowodu i najlepiej odbiór listu z kodem, do tego przelew bankowy zwykły nie p24 na zatwierdzenie rachunku na, który będą wypłaty. Kasę z baha wpłaconą przez mb możesz swobodnie wypłacić na rachunek bankowy jeśli nie są to jakieś zawrotne kwoty do, których mogłaby się przyczepić skarbówka.

Q 0

qscft

Użytkownik
Czyli w ten sposób. Dane na MB mam prawdziwe wszystkie tylko data ur trochę przekręcona;p. A gdybym sobie zalozyl to konto w Mbanku ? To by rozwiazalo problem chyba ? BAH nie mialby nic przeciwko ze konto bankowe(moje realne) wplacaloby kase do nich tylko ze z imieniem i danymi mojego brata(takie mam na bahu) ? I w drugą stronę tzn wyplaty ? Tzn bah bezposrednio do Mbanku nie wyplaca, ale jest tam przelew bankowy, wiec da rade tak?;p

cashis 10

cashis

Użytkownik
Skoro nie masz daty ur prawdziwej to nie masz prawdziwych danych na koncie mb, ja bym radził ci je skasować bo dopóki nie będziesz miał 18 lat nie opłaca ci się tam kasy trzymać. Przez p24 wpłata na bah nie pokazuje twoich danych więc możesz na to konto wpłacać kasę z konta Mamy, Taty, Babci, Cioci itp. Wypłata oczywiście też może być realizowana na konto bankowe wystarczy wypełnić formularz wypłaty i pójdzie zlecenie, tylko że na konto brata wtedy.

Q 0

qscft

Użytkownik
Brat ma konto w banku, wiec nie bedzie problemu.
Czyli zadnego powodu tym w mb podawac nie musze i nie przyczepia sie o ten przelew z konta rodzicow?;p

cashis 10

cashis

Użytkownik
Nie powinni, a jeśli się będą pytali dlaczego to napisz im, że nie podoba ci się ich system i tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom