>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konto bankowe, a konto na bukmacherze

G 0

greatty

Użytkownik
Witam. Otóż chciałbym zacząć grać na bukmacherze, ale niestety nie mam skończonych 18 lat (dopiero za 5 miesięcy), jednak rozmawiałem z moim ojcem i on chętnie by założył konto na takim bukmacherze (bet365 lub betclic ze względu na bonus startowy) wpisując swoje dane i po prostu wypełniając zakłady te, które mu powiem. Problem pojawia się w tym, że mój ojciec nie posiada konta bankowego, na które może zalogować się przez internet. Tak się składa, że ja mam takie konto, jest to tzw. konto dla nieletnich, ale mogę robić przelewy itd. po prostu są nałożone limity. I tu pojawia się moje pytanie. Czy mogę założyć konto na stronie bukmacherskiej na mojego ojca, ale wpłaty i wypłaty robić na moim koncie bankowym z moimi danymi osobowymi? Od razu mówię, że podczas pierwszej wypłaty na serwisie, na którym chcę robić zakłady JEST weryfikacja dowodu osobistego. Zależy mi na tym, aby robić wszystko w sposób nie łamiący regulaminu, aby nie było później problemów z weryfikacją i blokadą konta.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Nie lepiej będzie po prostu poczekać te 5 miesięcy, zamiast tak kombinować i zakładać konto na ojca, potem zakładać konto na siebie i tak wprowadzać zamieszanie?

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Pograj jeszcze te 5 miesięcy w ziemniaku a potem sobie załóż konto na siebie
spokojnie, zdążysz się jeszcze nagrać na necie, gwarantuje. Przez całe życie...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czy mogę założyć konto na stronie bukmacherskiej na mojego ojca, ale wpłaty i wypłaty robić na moim koncie bankowym z moimi danymi osobowymi?
To jest meritum Twojego pytania więc, nie ma takiej możliwości aby robić wypłaty od bukmachera na konto które nie ma tych samych danych w banku.
Do swobodnego przesuwania środków pomiędzy bukmacherami służy portfel internetowy Moneybookers - Skrill klikając na to hiperłącze przeczytasz co to jest.

miki4g 68

miki4g

Użytkownik
W unibecie nie wyryfikują przy rejestracji i przy wypłacie(ja nawet wypłaciłem kasę na karte prepaid bz wbk na okaziciela, ale myślę, że gdy konto bedzie na inne nazwisko to może nie przejść). Tak więc załóż konto w bet365, skrillu i unibecie na ojca, i Ew. Wygrane z bet365 wypłacaj na skrilla, potem wpłacaj do unibetu i wypłacaj na swoje konto bankowe. Jeżeli masz takie samo nazwisko, jak twój tata, to nie powinno być żadnych problemów.

G 0

greatty

Użytkownik
Ahh no to chyba jednak odpuszczę do 18stki, w końcu sezony piłkarskie kończą się za parę kolejek więc dużo nie stracę.
A też mam takie jedno pytanie, tym razem z czystej ciekawości. Co się stanie, jeżeli bukmacher poprosi mnie o skan dowodu, a ja go mu nie podam? Rozumiem, że grozi mi blokada konta, ale czy mogą wyjść z tego jakieś inne problemy?

A 861

amigo007

Użytkownik
Inne nie. Tylko jak będziesz miał kasę do wypłaty, to bez weryfikacji nie wypłacą. Ale nic się nie martw o jakieś konsekwencje prawne.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Jak ojciec nie ma konta internetowego to przecież może założyć moneybookers, Ty wpłacasz ze swojego konta bankowego mu na skrilla a potem ze skrilla (jako on) do bet365. Chcąc grać u tego buka tak czy siak trzeba prędzej czy później mieć swoje konto mb. Na początek jednak polecam bah/unibet. Tam nie ma żadnej weryfikacji.

Do góry Bottom