>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kontakt z administracją

Status
Zamknięty.
cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Witam,

miesiąc temu zostałem zbanowany za rzekomo &quot;gierki płatnymi typami&quot;.

Napisałem post w którym faktycznie wkleiłem link do strony gdzie były kiedyś oferowane płatne typy - dotąd ok, nie chcecie nawet takich postów z zapytaniami to ich nie będzie z mojej strony.

Jednak przed napisaniem postu, chciałem skontaktować się z administratorem Vader. Na GG milczy, nie ma opcji wysłania PW.

Dostałem bana na miesiąc i szczerze powiem nie wiem czy chce mi się tu nadal udzielać bo jak widać administracja działa systemem &quot;My to my, my wiemy lepiej, Wy to Wy, Wy ***** wiecie&quot;. Do tej pory sporo udzielałem się w dziale systemy oraz pomagałem dużo nowym użytkownikom.

Czy jest do jasnej cholery jakiś możliwie szybki kontakt z administracją tego forum ? Forum ma potencjał, ale tak zarządzane, osunie się na dno.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
cubsonart nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mogłeś napisać maila, jest w profilu. GG, które mam w profilu włączam raz na kilka tygodni/miesięcy.
Dostałeś trzecią czerwoną kartkę, która skutkowała banem.
Wszystkie trzy kartki były za to samo - promowanie stron z płatnymi typami.
Widocznie nie rozumiesz, że na forum nie ma miejsca na promowanie stron z płatnymi typami. Sporo Twoich tematów także zmierzało w celu promowania tych stron.
Jeśli nadal będziesz próbował promować takie strony to ponownie otrzymasz bana.
Zasady są jasne i proste.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom