Witam jestem tu nowy i postanowiłem złożyć temat z powodu jaki w tytule. Gram już od kilku ładnych lat i wiadomo jak to jest raz na wozie raz pod wozem. Dlatego postanowiłem wdrożyć jakiś konkretny plan i starać się konsekwentnie go realizować. Mam nadzieje że umieszczanie tutaj typów spowoduje brak rozkojarzenia i chęci szybkiego zwrotu przegranych co przełoży się na jakieś systematyczne zyski. Temat ten traktuję bardziej jako formę pamiętnika ale jeśli ktoś jest chętny do skorzystania z moich typów lub wypowiedzenia się na ich temat to serdecznie zapraszam do dyskusji.
Teraz chwila o systemie jaki mam zamiar stosować. Startuję z kapitałem 100 j. CEL KOŃCOWY: 1000j. Kupony jakie będę grał składają się z różnych dyscyplin ale głównie: Piłka nożna, Baseball, Hokej na lodzie i Koszykówka (ewentualnie jakieś duże wydarzenia sportowe typu MŚ lub ME). Każdy kupon będzie składał się z od 2 do max 4 zdarzeń z kursem łącznym nie mniejszym niż 4,00. Grę zaczynam od 5% kapitału jednak wraz z jego wzrostem procent ten będę zmniejszał po osiągnięciu określonego pułapu ale o tym będę informował na bieżąco. Oczywiście do momentu w którym nie osiągnę określonego pułapu wraz ze wzrostem kapitału będzie rosła stawka na kuponie.
Wydaje mi się że to tyle słowem wstępu więc zaczynamy zabawę!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz chwila o systemie jaki mam zamiar stosować. Startuję z kapitałem 100 j. CEL KOŃCOWY: 1000j. Kupony jakie będę grał składają się z różnych dyscyplin ale głównie: Piłka nożna, Baseball, Hokej na lodzie i Koszykówka (ewentualnie jakieś duże wydarzenia sportowe typu MŚ lub ME). Każdy kupon będzie składał się z od 2 do max 4 zdarzeń z kursem łącznym nie mniejszym niż 4,00. Grę zaczynam od 5% kapitału jednak wraz z jego wzrostem procent ten będę zmniejszał po osiągnięciu określonego pułapu ale o tym będę informował na bieżąco. Oczywiście do momentu w którym nie osiągnę określonego pułapu wraz ze wzrostem kapitału będzie rosła stawka na kuponie.
Wydaje mi się że to tyle słowem wstępu więc zaczynamy zabawę!!!!!!!!!!!!!!!