>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konsekwentnie i do przodu ???

P 109

pato17

Użytkownik
Witam jestem tu nowy i postanowiłem złożyć temat z powodu jaki w tytule. Gram już od kilku ładnych lat i wiadomo jak to jest raz na wozie raz pod wozem. Dlatego postanowiłem wdrożyć jakiś konkretny plan i starać się konsekwentnie go realizować. Mam nadzieje że umieszczanie tutaj typów spowoduje brak rozkojarzenia i chęci szybkiego zwrotu przegranych co przełoży się na jakieś systematyczne zyski. Temat ten traktuję bardziej jako formę pamiętnika ale jeśli ktoś jest chętny do skorzystania z moich typów lub wypowiedzenia się na ich temat to serdecznie zapraszam do dyskusji.

Teraz chwila o systemie jaki mam zamiar stosować. Startuję z kapitałem 100 j. CEL KOŃCOWY: 1000j. Kupony jakie będę grał składają się z różnych dyscyplin ale głównie: Piłka nożna, Baseball, Hokej na lodzie i Koszykówka (ewentualnie jakieś duże wydarzenia sportowe typu MŚ lub ME). Każdy kupon będzie składał się z od 2 do max 4 zdarzeń z kursem łącznym nie mniejszym niż 4,00. Grę zaczynam od 5% kapitału jednak wraz z jego wzrostem procent ten będę zmniejszał po osiągnięciu określonego pułapu ale o tym będę informował na bieżąco. Oczywiście do momentu w którym nie osiągnę określonego pułapu wraz ze wzrostem kapitału będzie rosła stawka na kuponie. 

Wydaje mi się że to tyle słowem wstępu więc zaczynamy zabawę!!!!!!!!!!!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +25
P 109

pato17

Użytkownik
Pierwsze typy 29.05.2019 BASEBALL MLB     UNIBET:

1) New York Yankes - San Diego Padres   typ: NY Yankes handicap (-1,5)          kurs  1,96       4-5
2) Los Angeles Dodgers - New York Mets   typ: LA Dogers handicap (-1,5)         kurs  1,98        3-7
3) Philadelphia Phillies - St. Louis Cardinals  typ: Total Runs over 6,5                  kurs   1,20          

STAWKA  5j
Łączny kurs:  4,66
Możliwa Wygrana : 23j  (jednostki będę zaokrąglał do pełnych wartości)

Kapitał po rozliczeniu kuponu:  95j.

P 109

pato17

Użytkownik
Nie zatrzymujemy się i lecimy dalej:

Baseball NPB

1) Chunichi Dragons - Yokohama Bay Stars    typ: Chunichi Dragons (-1,5)    kurs  2,35    
     1-2
2) Hanshin Tigers - Tokyo Yomiuri Giants          typ: Hanshin Tigers                kurs   1,90            8-4

STAWKA:   5j
Łączny kurs: 4,46
Możliwa wygrana: 22j.

Kapitał po rozstrzygnięciu kuponu:   90j

P 109

pato17

Użytkownik
Baseball MLB oraz MŚ U20 Piłka Nożna  UNIBET:

1)  Senegal U20 - Polska U20                                typ: Senegal U20      kurs: 2,85         0-0
2)  New York Yankes - San Diego Padres            typ: NY Yankes          kurs: 1,70           7-0

STAWKA: 5j
Łączny kurs: 4,84
Możliwa Wygrana: 24j

Kapitał po rozliczeniu kuponu  85j

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Jako że to świeżutki temat, to proszę abyś dopisywał jeszcze nazwę bukmachera. 
W każdym poście musimy podać bukmachera z jakiego jest proponowany typ, stawkę tylko w jednostkach z zakresu 1j-100j oraz potencjalną wygraną.

P 109

pato17

Użytkownik
Baseball MLB oraz Hokej NHL  UNIBET:

1) Philadelphia Phillies - St. Louis Cardinals        typ: Philadelphia (-1,5)    kurs: 2,02         11-4
2) Los Angeles Dodgers - New York Mets             typ: LA Dodgers (-1,5)     kurs: 2,20        9-8

Stawka: 5j
Łączny kurs: 4,44
Możliwa wygrana: 22j

Kapitał po rozliczeniu kuponu 80j

Jak na razie idzie jak krew z nosa. Ale nie poddajemy się i dalej konsekwentnie gramy swoje.

P 109

pato17

Użytkownik
Dzisiaj spróbujemy Baseball MLB, MŚ Piłka Nożna U20 oraz Siatkówka Liga Narodów Kobiet    UNIBET:

1) Polska  - Holandia                                                   typ: liczba punktów over 180,5                              kurs: 1,73      (zaskoczyła słaba postawa Holenderek; raptem 75 pkt)
2) Philadelphia Phillies - St. Louis Cardinals           typ: Philadelphia (+2,5)                                           kurs: 1,35     
3) Nigeria U20 - Ukraina U20                                      typ: Nigeria wygra co najmniej jedną połowę      kurs: 1,75     

Łączny kurs: 4,09
Możliwa wygrana: 20j

Kapitał po rozliczonym kuponie: 75j

P 109

pato17

Użytkownik
Baseball MBL -UNIBET

1) Texas Rangers - Kansas City Royals         typ: Texas (-1,5)                kurs:  2,07        2-4
2) Los Angeles Dodgers - New York Mets     typ: LA Dodgers (-1,5)      kurs: 1,68            2-0
3) Tampa Bay Rays - Minnesota Twins          typ: Total runs over 6,5    kurs: 1,46       

Łączny kurs: 5,08
Możliwa wygrana: 25j

Kapitał po rozliczeniu kuponu 70j

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Widzę, że Texas popsuł kupon. Niestety, MLB jak wszyscy wiemy to coś a'la ruletka, nigdy nie wiadomo jak dana drużyna zagra. Analizy pitcherów też często nie przynoszą rezultatu. Zastanawiam się czy nie podając typów na forum również Ci tak ciężko szło?
Pytam bo ostatnio podałam kilka swoich i w zasadzie z podobnym skutkiem. Natomiast te, którymi się nie podzieliłam publicznie weszły z o wiele większym kursem. Może istnieje coś takiego jak syndrom "pokazania się"? Wtedy podświadomie wybieramy niewłaściwe typy. To chyba się często zdarza bo czytam mnóstwo wpisów ostatnio na forum. Zwłaszcza dział z systemami i zauważyłam takie właśnie anomalie. Ale mogę się mylić i mimo pierwszych niepowodzeń, życzę powodzenia ☺

P 109

pato17

Użytkownik
Niestety masz 100% racji. Wcześniej często skupiałem się na 3 meczach z handicapem (-1,5) i naprawdę skuteczność była na poziomie 60%. Od momentu założenia postu cały czas coś psuje te kupony. Ale tak jak pisałem na początku założyłem ten temat żeby też sam siebie dyscyplinować i nie grać za dużo spotkań z łącznym kursem 10-20 tak więc pewnie bez wstawiania też bym to grał. Pretensje mogę mieć tylko do siebie (chodź pod adresem kilku zawodników poleciało kilka k.....w). Mimo wszystko próbuję dalej przerwę zrobię jak wyzeruję kapitał. Jeśli chodzi o samą dyscyplinę to staram się i tak grać dopiero po jakiś wpadkach faworytów myśląc że na kolejną już sobie nie pozwolą. Ale tak jak napisałaś często jest to ruletka lecz na te moment przerwa w piłce nożnej i hokeju a tenis jakoś mi nie podchodzi pozostaje zatem tylko baseball.

Pozdrawiam

P 109

pato17

Użytkownik
Baseball MLB Unibet:

1) Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers          typ: Milwaukee (-1,5)         kurs: 2,30        9-4
2) Texas Rangers - Kansas City Royal                 typ: Texas  (-1,5)               kurs: 2,48            6-2
3) Oakland Athletics - Houston Astros                 typ: Houston   (-1,5)           kurs: 2,32         2-3

Łączny kurs: 13,23
Możliwa Wygrana: 66j

Kapitał po rozliczonym kuponie 65j

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Myślę, że jeśli już się uparłeś na MLB, powinieneś grać single. Dzisiaj co prawda trafiłeś tylko jeden typ ale miałbyś częściowy zwrot. A wczoraj przy trafieniu 2/3 miałbyś czysty zysk. Naprawdę ciężko trafić trzy spotkania na kuponie a MLB tym bardziej. Przerabiałam to grając nawet trzy zdarzenia po najniższych kursach na faworytów, raz weszło, dwa razy nie i tak w kółeczko. Jeśli grać dogi w MLB to moim skromnym zdaniem tylko single. I przepraszam za zaśmiecanie wątku, już nie będę ☺

Otrzymane punkty reputacji: +18
P 109

pato17

Użytkownik
Nie ma problemu Każda opinia się liczy. Tak naprawdę z mbl to mój pierwszy sezon więc testuję ale też dochodzę do takiego wniosku

P 109

pato17

Użytkownik
Dziś Siatkówka oraz SGP   Unibet:

1) USA - Polska                                          typ: Polska (-1,5 seta)           kurs: 1,55      2:3
2) kto lepszy Zagar - Sajfutdinov              typ: Zagar                              kurs: 1,9      
3) kto lepszy Laguta - Lindgren                typ: Laguta                            kurs: 1,9       

Łączny kurs: 5,59
Możliwa wygrana: 28j

Kapitał po rozliczonym kuponie 60j.

M 98,6K

marok

Użytkownik
cała ta zabawa to wzloty i upadki, sukcesy cieszą, porażki ciężko znieść, net pełen recept na sukces, moje doświadczenia: konsekwencja i dyscyplina, około zera powinno się wtedy kręcić, a dla niewielu jakieś zyski z tego :) :(

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 109

pato17

Użytkownik
Baseball MBL  Unibet:

1) Texas Rangers - Baltimore Orioles                typ: Texas (-1,5)                 kurs: 2,38           11-12
2) New York Mets - San Francisco Giants         typ: NY Metz (-1,5)             kurs: 2,50             3-9
3) Milwaukee Brewers - Miami Marlins              typ: Milwaukee (-1,5)          kurs: 2,04            0-16

Sta wka: 5j
Łączny kurs: 12,14
Możliwa wygrana: 60 j
Kapitał po rozliczeniu kuponu 55j

P 109

pato17

Użytkownik
Unibet:

1) Tenis:  Barty - Vondrousova         typ: Barty (-2,5 gema)                                                                            kurs: 1,83     
2) PN:   Azerbejdżan - Węgry           typ: drużyna gości wygra przynajmniej jedną połowę                           kurs: 1,64     
3) PN:   USA - Ekwador                    typ: drużyna gospodarzy wygra przynajmniej jedną połowę                 kurs: 1,93      
4) Siatkówka:   Rosja - USA              typ Rosja                                                                                               kurs: 1,38     

Łączny kurs: 8,00
Możliwa wygrana: 40j

Kapitał po rozliczeniu kuponu 50j

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 4 czerwca 2019 21:08 przez pato17Baseball MBL  Unibet:

1) Texas Rangers - Baltimore Orioles                typ: Texas (-1,5)                 kurs: 2,38           11-12
2) New York Mets - San Francisco Giants         typ: NY Metz (-1,5)             kurs: 2,50             3-9
3) Milwaukee Brewers - Miami Marlins              typ: Milwaukee (-1,5)          kurs: 2,04            0-16

Sta wka: 5j
Łączny kurs: 12,14
Możliwa wygrana: 60 j
Kapitał po rozliczeniu kuponu 55j
Żeś się uczepił tego baseballa ???? co do Azerbejdżanu. Tam wygrać połowę jest niezmiernie ciężko. Tym bardziej gdy przyjeżdża średniej jakości reprezentacja Madziarów. Ale ściskam kciuki. Musisz w końcu coś wygrać! ????

P 109

pato17

Użytkownik
Piłka nożna Unibet:

1) Ekwador U20 - Korea Płd. U20              typ: Ekwador                                                                       kurs: 1,95
2) Azerbejdżan - Słowacja                         typ: drużyna gości wygra przynajmniej jedną połowę         kurs: 1,4
3) Lichtenstein - Finlandia                          typ over 1,5 gola                                                                 kurs: 1,22
4) Włochy - Bosnia i Hercegowina             typ: over 1,5 gola                                                                kurs: 1,26

Stawka: 5 j
Łączny kurs: 4,20
Możliwa wygrana: 21 j

P 109

pato17

Użytkownik
Zaczynamy od nowa!!!! Po przerwie jaką zrobiłem odstawiania pora wrócić ponownie do gry ponieważ zaczęły się wszystkie interesujące ligi w piłce nożnej. Jednak tym razem zmieniam taktykę i moje zarządzanie kapitałem będzie wyglądało następująco: zaczynam z kapitałem 100j, zakłady jakie będę typował będą to głównie zakłady dwudrożne głównie under i over (chyba że będzie jakieś ciekawe value). Gram max 3-4 zdarzenia a Łączny kurs musi wynieść min. 3. System jaki chce zastosować to progres który polega na obstawianie całej wygranej na kolejnym kuponie. Cel osiągnąć 3 poziomy wygranej. Tzn 100j dzielę na 5 szans po 20j, gdy pierwszy kupon wchodzi następny gram za 60j i tak 3 razy. Ostatni poziom powinien wynosić ok 540j. Gdy załóżmy że kupon nie wejdzie następnym który wejdzie odrabiam kwotę startową z aby zawsze mieć początkowe 20 na kupon. Cel końcowy 5 kuponów z wygraną 540j. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam do debaty i życzę POWODZENIA

Do góry Bottom