>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konsekwentnie do celu by fork

fork 16

fork

Użytkownik
&quot;Konsekwentnie do celu&quot; to temat poświęcony głównie trzem sportom:
  1. Piłce nożnej (Anglia, Primera Division, Bundesliga)
  2. Tenisowi
  3. Koszykówce

W tych sportach moja skromna osoba czuje się najlepiej, ale pojawią się też inne np. zimowe. Typy oczywiście regularnie, lecz największą intensywność przewiduje na weekend. Do każdego typu będę pisał analizę. Jeżeli takowa się nie pojawi będzie to oznaczało, że albo jest za mało czasu do rozpoczęcia spotkania, żeby takową napisać, albo będzie to typ zasugerowany od kogoś innego. Celów jako takich odgórnych sobie nie zakładam, no może poza jednym - wysoką skutecznością.
Zaczynamy skromnie, bo z raptem 50 PLN w Tobet. Stawki podaję w PLN, a nie w jednostkach. Podsumowanie raz w miesiącu ew. kilka orientacyjnych w ciągu miesiąca. Na pewno jedno duże na koniec każdego. Co z tego wyjdzie to się okaże.
Pierwsze typy już za chwilę.

fork 16

fork

Użytkownik
⚽Espanyol - Levante ▶ 1 1.80 Tobet 22:00 ⛔ 1-2

Kurs: 1.80
Stawka: 10 PLN
-10 PLN
Bardzo ważny mecz dla układu tabeli w lidze hiszpańskiej. Będące w słabej dyspozycji Levatne przyjeżdża na Cornella El Prat walczyć z miejscowym Espanyolem. Patrząc na samą formę ostatnich 5 meczh Levante to NAJGORSZY zespół w Hiszpanii. 2 remisy i 3 porażki to przepaść w porównaniu z początkiem sezonu. Espanyol ostatnich trzech meczy nie wygrał - 1 przegrał i 2 zremisował. Klub, który w tym sezonie na pewno będzie walczył o europejskie puchary (a nawet LM) nie może pozwolić sobie na kolejną stratę punktów. Będący w beznadziejnej dyspozycji piłkarze Levante nie powinni stawiać dzisiaj zbytniego oporu gospodarzom.
Ostatnie 2 potkanie między tymi ekipami kończyły się wygraną gości tak więc to odpowiedni czas na przełamanie tej niechlubnej passy.

fork 16

fork

Użytkownik
⚽ Arsenal - Tottenham ▶ Over 2.5 1.67 Tobet 14:30 ✅ 5-2
⚽ Vallecano - Real Madryt ▶ 2 1.37 Tobet 16:00 ✅ 0:1

Kurs: 2.22
+12.19 PLN
Derby Londynu tak więc bardzo ważny mecz dla obu ekip. Obie miały ostatnio mecze w których sobie sporo postrzelały (Arsenal 7:1 z Blackburn, a Tottenham 5:0 z Newcastle). We wcześniejszych derbach Londynu zwykle padało sporo bramek. Ostatnie 5 meczy między nimi: 2:1 3:3 2:3 1:4 1:2. Tak więc widać jak na dłoni, że tutaj musi paść sporo bramek. Minimum 3, ale czy na tym się skończy?
Osobiście nie lubię typować meczy Realu i Barcelony ponieważ spodziewam się zwykle łatwego zwycięstwa, a często obie ekipy wygrywają skromnie i mimo optycznej przewagi trzymają w niepewności do ostatniej minuty, a czasem niespodziewanie remisują, lub przegrywają. Na szczęście w meczu z Vallecano real nie powinien mieć problemów, ponieważ ekipa gospodarzy to dość nietypowy zespół. Lepiej radzą sobie w delegacjach (2 siła ligi hiszpańskiej!) niż na własnym stadionie (18 pozycja). W sumie daje to wysokie 9 miejsce w tabeli i zadowala i kibiców i działaczy.
Real rozbił jesienią Vallecano u siebie aż 6:2. Ostatnią wygraną z Realem Vallecano odnotowało 19 lutego 1997 roku, wówczas na własnym stadionie ograli królewskich 1:0. Niedawno była 15 rocznica tej wygranej. Myślę, że ze zmianą tego statusu będą musieli jeszcze poczekać przynajmniej do przyszłego sezonu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
fork 16

fork

Użytkownik
Finlandia - Polska ▶ 1 1.50 Tobet 13:45 ⛔ 8-7 Hautamaeki ???? Koivuranta ????
Słowenia - Czechy ▶ 1 1.45 Tobet 13:45 ✅ 3-6
Kurs: 2.17
-10 PLN
Finowie wczoraj pokazali, że latać potrafią i pomimo, że w PŚ im nie idzie, we wczorajszym konkursie pokazali, że skocznia w Vikersund im pasuje. Wczoraj wszyscy Finowie byli w finałowej 30, a Polak tylko jeden.
POLSKA: Kot, Żyła, Miętus, Stoch
FINLANDIA: Happonen, Muotka, Hautamaeki, Koivuranta
Słowenia ostatnimi czasy mi bardzo imponuje. W razie niepowodzeń wujek Tepes pomoże i na pewno synka wypuści w dobrych warunkach, a że będzie chciał pomóc mu w zdobyciu jego pierwszego medalu w skokach (już wczoraj go przytrzymał na belce, żeby skakał w arcy dobrych warunkach) całej ekipie pozwoli skakać przy dobrym wietrze. Czesie mimo iż nie mają jakiegoś wybitnie słabego punktu to nie powinni przeskoczyć Słoweńców.
CZECHY: Janda, Matura, Koudelka, Hlava
SŁOWENIA: Damjan, Tepes, Sinkovec, Kranjec
Składy drużyn ze strony FIS.

fork 16

fork

Użytkownik
⚽ Valencia - Sevilla ▶ Over 2.5 1.80 Tobet 18:00 ✅ 1:2

Kurs: 1.80
Stawka:
10 PLN
+8 PLN

fork 16

fork

Użytkownik
???? Jurgen Melzer - Milos Raonic (-3.5 gema) ▶ 2 2.02 Tobet 22:00 ⛔ 7-5 7-6
Kurs: 2.02
-10 PLN
Raonic to rozstawiony z numerem 4 i wg mnie lepiej grający tenisista. Dotychczas w tym turnieju nie oddał nawet seta :!: , w przeciwieństwie do Austriaka który tylko jeden mecz wygrał do 0 (z Isnerem 2 rundy temu). I właśnie to ta statystyka zadecyduje o tym, że Kanadyjczyk pewnie wygra. Im dłużej ten mecz będzie trwał, tym bardziej Melzer będzie zmęczony, a co za tym idzie, będzie popełniaj więcej niewymuszonych błędów. Kurs warty zagrania.

fork 16

fork

Użytkownik
???? Novak Djokovic(-7.5 gema) - Cedrik-Marcel Stebe ▶ 1 1.75 Tobet 16:00 ⛔ Novak wygrał AO i myśli, że wszystko może... Tak pod publikę to tylko Federer gra...
Kurs: 1.75
Stawka: 20 PLN
-20 PLN

Tutaj nie ma co analizować Novak to klasa sama w sobie i jak odda 2 góra 3 gemy to będzie wszystko.

fork 16

fork

Użytkownik
⚽ Fortuna Düsseldorf - Alemannia Aachen ▶ HT/FT 1/1 1.95 Tobet 20:15 ⛔ HT 0-0
Kurs: 1.95
Stawka: 20,19
-20,19 PLN
Dobra teraz już wiem na czym stoję z moją formą bukmacherską. Nie jest dobrze, ale od marca zaczynamy naprawdę poważne typowanie. Końcówkę lutego potraktowałem bardziej jako rozgrzewkę.
Wszystkie typy: 9
Trafione/Nietrafione: 4/5
Skuteczność: 44.44%
YELD: -55%
Zysk/Strata: -50 PLN

fork 16

fork

Użytkownik
No to lecimy już na poważnie ;)
Marzec rozpoczynam z 100PLN w Tobet i 25 PLN w Bet365
Biathlon - Sprint mężczyzn 10km ▶ Arnd Peiffer w TOP3 3.00 Tobet 12:30 ⛔ 37
Kurs: 3.00
Stawka: 15 PLN
-15 PLN
I powtórzę to co napisałem w TD:
Peiffer to solidna firma. Jednorazowy wybryk jaki przydarzył się mu podczas sztafety mieszanej wcale nie skreśla go z szansy na medal w sprincie. Myślę, ze drugi raz tak fatalnie strzelać nie będzie.
Peiffer biegnie u siebie i to na pewno jest spory atut. Aktualnie w klasyfikacji sprinterskiej jest 6 z 212 pkt, co zarazem sprawia, że jest najlepszym reprezentantem Niemiec w tej kategorii.
Strzelanie w wykonaniu Niemca jest hmm... przyzwoite, bo 88% w tzw. &quot;stójce&quot; i 82 leżąc to jakby nie patrzeć dobry wynik.
Peiffer w sprincie w tym sezonie stawał już dwukrotnie na podium. W Oberhofie oraz w Oslo. W pierwszym z dwóch podiów pomimo jednego pudła na strzelnicy potrafił wygrać, a w drugim po bezbłędnym strzelaniu zajął 2 miejsce ze stratą 0.7s do zwycięzcy.
Sam bieg u Niemca jest dobry tak więc jeśli nie powtórzy wyczynu ze sztafety mieszanej na strzelnicy, a zapewne tak już nie zrobi to nie widzę przeszkód dlaczego miałby nie zakończyć tych zawodów z medalem.

fork 16

fork

Użytkownik
Biathlon - Sprint kobiet 7.5km
Anastasiya Kuzmina - Kaisa Mäkäräinen ▶ 2 1.50 Tobet 15:30 ⛔
Magdalena Neuner - Tora Berger ▶ 1 1.50 Tobet 15:30 ✅
Kurs: 2.25
Stawka: 15 PLN
-15 PLN Oj nie dobre są te moje typy. Trzeba się zmobilizować i zacząć coś lepiej grać.
Jak widać &quot;wpadka&quot; Peiffera w czwartkowym biegu sztafetowym to nie przypadek, jest bez formy i to fakt, ale u Pań to co innego.
Kaisa jeżeli nie zawali strzelania to ucieknie Kuzminie i śmiem twierdzić, że tak dobra biegaczka jak Kaisa jest w stanie odrobić nawet 2 pudła.
Madzia biegnie u siebie. Ostatnio dobrze strzela, w biegu wiadomo obok Darii i Kaisy to najlepsza biegaczka (jeżeli chodzi o sam bieg) poprawiła zdecydowanie stójkę, w pozycji leżącej strzela lepiej więc o to jestem spokojny.

fork 16

fork

Użytkownik
Bieg na dochodzenie panów:
Carl Johan Bergman - Emil Hegle Svendsen ▶ 2 1.35 Tobet 13:15
Simon Fourcade - Daniel Mesotitsch ▶ 1 1.47 Tobet 13:15
Tim Burke - Jakov Fak ▶ 2 1.52 Tobet 13:15
Kurs: 3.02
Stawka: 20 PLN
Wczorajszy medal &quot;łysego&quot; to już wielki sukces dla Szwedów, a że Tobet nie myśli i dał aż tak wysoki kurs na niego i to przeciw Norwegowi to biorę w ciemno. Można też pograć na Martin Fourcade po 1.25, bo Szwed nie ma szans ani z Francuzem, ani z Norwegiem, a że kurs jest wyższy na Norwega więc dlatego zdecydowałem się na parę Bergman - Svendsen. Dodam tylko, że Bergman ruszy 3sek. po Norwegu.
Starszy z braci Fourcade pomimo aż 2 pudeł więcej od Mesotitscha ruszy na trasę tylko 8 sek. później, jeżeli to was nie przekonuje to wasza strata. ;)
No i ostatnia para. Fak ruszy 2 sek. po Amerykaninie. Wczoraj strzelania mieli takie samo tzn. po 1 pudle. Fak pomylił się leżąc, a Burke stojąc. Czemu Jakov? po 1 nieco lepsza forma na tych MŚ. po 2 strzelanie stojąc. Fak ma 78% niby mało, ale 64% Burke&#39;a to przepaść. Leżąc Amerykanin jest rewelacyjny - 94%, a Fak tylko 85%, lecz mimo wszystko różnica w pozycji stojącej mnie przeraża.

fork 16

fork

Użytkownik
Palka - Nowakowska 1
berger - semerenko 1
makarainen - henkel 1
AKO 3,50
30 PLN
pozniej poprawie.

Do góry Bottom