A 0 arixon1985 Użytkownik Wrzesień 11, 2017 #1 Witam czy ktoś z Was już miał może jakieś przejścia z urzędem skarbowym, celnym za grę u zagranicznych buków (np unibet) , po 1 lipca 2017 ??
Witam czy ktoś z Was już miał może jakieś przejścia z urzędem skarbowym, celnym za grę u zagranicznych buków (np unibet) , po 1 lipca 2017 ??
A 0 arixon1985 Użytkownik Wrzesień 11, 2017 #4 Chodzi mi o jakieś wezwania do skarbowki, urzędu celnego, grzywny
29K al_capone Gangster Wrzesień 11, 2017 #6 Chodzi mi o jakieś wezwania do skarbowki, urzędu celnego, grzywny Kliknij aby rozwinąć... Na jakiej podstawie mają Cię ścigać? Tylko gdyby dostał US, UC donos na Ciebie od życzliwego sąsiadka, kolegi, kochanki itp.
Chodzi mi o jakieś wezwania do skarbowki, urzędu celnego, grzywny Kliknij aby rozwinąć... Na jakiej podstawie mają Cię ścigać? Tylko gdyby dostał US, UC donos na Ciebie od życzliwego sąsiadka, kolegi, kochanki itp.
G 0 galicja2006 Użytkownik Lipiec 31, 2018 #7 Na jakiej podstawie mają Cię ścigać? Tylko gdyby dostał US, UC donos na Ciebie od życzliwego sąsiadka, kolegi, kochanki itp. Kliknij aby rozwinąć... A samemu przez nieuwagę można wpaść?
Na jakiej podstawie mają Cię ścigać? Tylko gdyby dostał US, UC donos na Ciebie od życzliwego sąsiadka, kolegi, kochanki itp. Kliknij aby rozwinąć... A samemu przez nieuwagę można wpaść?
39 rozkalibrowany Użytkownik Sierpień 27, 2018 #8 A samemu przez nieuwagę można wpaść? Kliknij aby rozwinąć... Jeśli zaczniesz przelewać na konto jednorazowo zbyt duże sumy wygrane u buka (o ile oczywiście jesteś graczem wygrywającym), to istnieje taka możliwość, że wzbudzisz czujność i zainteresowanie niepożądanych organów.
A samemu przez nieuwagę można wpaść? Kliknij aby rozwinąć... Jeśli zaczniesz przelewać na konto jednorazowo zbyt duże sumy wygrane u buka (o ile oczywiście jesteś graczem wygrywającym), to istnieje taka możliwość, że wzbudzisz czujność i zainteresowanie niepożądanych organów.