>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkurs "Wygraj Porsche"

ester 87

ester

Użytkownik
Co myślicie o tym konkursie? Mi się wydaje, że to może trwać latami, już teraz stanęło prawie, a co jak zostanie kilka osób, przecież wtedy to już nikt nie odpuści. Świetny konkurs dla bah-a, który niezłą kaskę zbierze z tego...

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
E tam, już pierwszego dnia odpadła połowa ;) ja dziś odpadłem, bo przegrałem całą kasę na koncie. Rzeczywiście może trwać latami, przez które odkładając kasę bez gry u buka byłoby można sprawić sobie takiego Porschaka ????

aduss 5

aduss

Użytkownik
Wg mnie konkurs do bani. On uwlacza ludzkiej godnosci, polega tylko na tym, by stawiac kazdego dnia u nich. Moze trwac latami... A niech ktos stawia np 2 lata dzien w dzien i z jakiegos powodu, pewnego dnia nie bedzie mial mozliwosci puszczenia zakladu- nie bedzie ani laptopa ani komorki. Wtedy mnie wzielaby naprawde kur..ca. I po co to, komus tylko psychike zniszczy, gdy po latach bedzie piąty, trzeci, drugi... To moze sie zle skonczyc.
Dlatego nie wzialem w konkursie udzialu, a poza tym nie mamy pewnosci, ze nie sciemniaja. Przeciez dla nich to zaden problem podlozyc kogos, albo miec teraz jakis wewnetrzne konto w systemie, ktore bedzie aktywne w kunkursie dopoki wszyscy sie nie wykrusza. Nie warto w tym brac udzialu i marzyc, ze ktos podaruje porschaka. To nie bajka.

Do góry Bottom