>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koncert

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
W tym temacie piszemy na jakich bylismy koncertach,na jakim bysmy chcieli byc lub na jaki sie wybieracie za jakis cza:spokodfhgfh:s

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Fajny temat...do najważniejszych koncertów na jakich byłem zaliczam dwa ostatnie chorzowskie i jeden warszawski występ Metallici.Poza tym wszystkie woodstocki od 2001r ,3xMetalmania,Rock Am Ring 2006,stodoła 2001 Knż.Do tego stały gość klubu Ucho w Gdyni a tam sie zawsze trafi ciekawy występ albo zawita Kazik albo sa organizowane mini festiwale HC ???? to tyle...z braku czasu

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja przez przypadek trafiłem na koncert Kanye West w Plymouth.
Od kilku lat przymierzam się na Rock Am Ring, jednak we wcześniejszych latach brakowało funduszy a teraz jak fundusze są to czasu nie ma, heh.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Fee l,Ich Troje...ale to już daaaaawno ;)
A chciałbym na...na......na....... DJ Tiestooo ;)
Dawno tzn. kiedy? Rok temu ?????

Kult w spodku 4 razy, Kult w Krk raz, Gliwickie IGRY (do tego roku i stworzenia &quot;Lecho-igrów&quot; najlepsze koncert w Silesii) w tym Kult, Pidżama, Strachy, Farbki itp.
Raz Tede ???? bo byłem zmuszony no i O.S.T.R jak u nas bywał na RAP FEŚCIE.
Na Woodstock z przyczyn niezależnych ode mnie już 2 rayz nie mogłem jechać.... ale za rok nic mnie nie powstrzyma :spokodfhgfh:

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Dawno tzn. kiedy? Rok temu ?????

Kult w spodku 4 razy, Kult w Krk raz, Gliwickie IGRY (do tego roku i stworzenia &quot;Lecho-igrów&quot; najlepsze koncert w Silesii) w tym Kult, Pidżama, Strachy, Farbki itp.
Raz Tede ???? bo byłem zmuszony no i O.S.T.R jak u nas bywał na RAP FEŚCIE.
Na Woodstock z przyczyn niezależnych ode mnie już 2 rayz nie mogłem jechać.... ale za rok nic mnie nie powstrzyma :spokodfhgfh:
No Feel jak był we Włocławku to się z panną wybrałem bo marudziła...a ,,Ich Troje&quot; to za czasów 2000 roku ;)

Nie wspomniałem o BreakSession z 2008 roku,które było we Wlocławku ;) (Zdjęcie z Tede ???? )

K 1,2K

kukla

Forum VIP
No Feel jak był we Włocławku to się z panną wybrałem bo marudziła...a ,,Ich Troje&quot; to za czasów 2000 roku ;)
Nie wspomniałem o BreakSession z 2008 roku,które było we Wlocławku ;) (Zdjęcie z Tede ???? )
Ano z panną to co innego :p
Jeszcze o Akurat (ale już po rozpadzie :| ) sobie przypomniałem...
O Big cycu kiedyś...

i Majce Jerzowskiej ???? ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
i Majce Jerzowskiej ???? ????
Ja się kiedyś popłakałem przez nią ???? Bo miałem bilety i wszystko już pozałatwiane a nagle dzień przed mnie zabiła choroba i nie mogłem jechać ... Pamiętam płakałem chyba całe 2 dni :jezora:
Na feelu też byłem, jak byli w Rybniku na stadionie ???? Doda była na rynku ;D Ogólnie byłem na sporo koncertach ale nie chce mi się pisać bo myślę że to bez sensu :spokodfhgfh:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ja się kiedyś popłakałem przez nią ???? Bo miałem bilety i wszystko już pozałatwiane a nagle dzień przed mnie zabiła choroba i nie mogłem jechać ... Pamiętam płakałem chyba całe 2 dni :jezora:
Na feelu też byłem, jak byli w Rybniku na stadionie ???? Doda była na rynku ;D Ogólnie byłem na sporo koncertach ale nie chce mi się pisać bo myślę że to bez sensu :spokodfhgfh:
Też bym nic nie pisał ale ten Feel mnie tak zmotywował :jezora:
Chcesz autograf Jerzowskiej? Dostałem wtedy na koncercie...
Może pozbędziesz się złych demonów, ktore siedzą w Tobie do dzisiaj!
Tak - koniec problemów! ;)

EOT

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
[2005]

Sunrise Festival (Kołobrzeg)
Independance (Hala Arena - Poznań)
Tiesto CEE Tour (Hala Ludowa - Wrocław)

[2006]

Sound Empire with Armin van Buuren (Hala Ludowa - Wrocław)
ATB in Concert 2 (Hala Arena - Poznań)
Sunrise Festival (Kołobrzeg)
Sensation White (Hala Ludowa - Wrocław)

[2007]

Sensation White (Sazka Arena - Praga) CZ
Stadium of Sound with Paul van Dyk (stadion Lecha - Poznań)
Sensation White (Hala Ludowa - Wrocław)

[2008]

Trance Energy (Jaarbeurs - Utrecht) NL
Sensation (Hala Ludowa - Wrocław)

[2009]

Sunrise Festival 2009 (Kołobrzeg)
Planet of Angels (Atlas Arena - Łódź)

ave :spokodfhgfh:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja byłem na koncertach pod batutą Piotra Rubika &quot;Świętokrzyska Golgota&quot; oraz &quot;Psałterz Wrześniowy&quot;.

a tak poza tym to wiele innych imprez plenerowych z występami Feel, Patrycja Markowska, Lombard, Mezo/Kasia Wilk, Liber/Doniu, Akcent, Strachy na Lachy, Ich Troje, Golec uOrkiestra &lt;nie pamiętam jak się pisze&gt; i wiele wiele innych...

Aczkolwiek przyznam, że nie przepadam za wielkimi imprezami masowymi.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Wole koncerty hiphopowe ale kilka lat temu odbył sie w moim mieście koncert pokazów laserowych i grała DJ LUCCA to powiem szczerzę ze kosmos był;) na lepszej imprezie nie byłem .Coś niezapomnianego

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
Wszelkie odmiany Kazika Staszewskiego w Rzeszowie od roku 2003 większość koncertów zaliczona;) na nic innego nie chodziłem, bo na zadupiu nie ma nic ciekawego nigdy;)

Do góry Bottom