widze ze w flash moba sie zabawili ????http://www.youtube.com/watch?v=K8HPAhpPiVU&feature=player_embedded
Ja bym chciał być na takim :]
Dawno tzn. kiedy? Rok temu ?????Fee l,Ich Troje...ale to już daaaaawno
A chciałbym na...na......na....... DJ Tiestooo
No Feel jak był we Włocławku to się z panną wybrałem bo marudziła...a ,,Ich Troje" to za czasów 2000 rokuDawno tzn. kiedy? Rok temu ?????
Kult w spodku 4 razy, Kult w Krk raz, Gliwickie IGRY (do tego roku i stworzenia "Lecho-igrów" najlepsze koncert w Silesii) w tym Kult, Pidżama, Strachy, Farbki itp.
Raz Tede ???? bo byłem zmuszony no i O.S.T.R jak u nas bywał na RAP FEŚCIE.
Na Woodstock z przyczyn niezależnych ode mnie już 2 rayz nie mogłem jechać.... ale za rok nic mnie nie powstrzyma :spokodfhgfh:
Ano z panną to co innegoNo Feel jak był we Włocławku to się z panną wybrałem bo marudziła...a ,,Ich Troje" to za czasów 2000 roku
Nie wspomniałem o BreakSession z 2008 roku,które było we Wlocławku (Zdjęcie z Tede ???? )
Ja się kiedyś popłakałem przez nią ???? Bo miałem bilety i wszystko już pozałatwiane a nagle dzień przed mnie zabiła choroba i nie mogłem jechać ... Pamiętam płakałem chyba całe 2 dni :jezora:i Majce Jerzowskiej ???? ????
Też bym nic nie pisał ale ten Feel mnie tak zmotywował :jezora:Ja się kiedyś popłakałem przez nią ???? Bo miałem bilety i wszystko już pozałatwiane a nagle dzień przed mnie zabiła choroba i nie mogłem jechać ... Pamiętam płakałem chyba całe 2 dni :jezora:
Na feelu też byłem, jak byli w Rybniku na stadionie ???? Doda była na rynku ;D Ogólnie byłem na sporo koncertach ale nie chce mi się pisać bo myślę że to bez sensu :spokodfhgfh: