0 morientes Użytkownik Maj 2, 2005 #1 Czy orientuje sie ktos z Was gdzie w Krakowie Profesjonal ma swoje kolektury? Na ich stronie nie jest napisane
Czy orientuje sie ktos z Was gdzie w Krakowie Profesjonal ma swoje kolektury? Na ich stronie nie jest napisane
B 0 bartek83 Użytkownik Wrzesień 1, 2005 #2 na Grzegorzeckiej na przeciwko hali targowej, na Mikolajskiej za malym rynkiem (byla ale czy nadal jest tego nie wiem) przy rondzie Matecznym na Czarnowiejskiej obok salonu Ideii oraz przy kleparzu nowym w Hucie przy domu handlowym Wanda wiem o tych
na Grzegorzeckiej na przeciwko hali targowej, na Mikolajskiej za malym rynkiem (byla ale czy nadal jest tego nie wiem) przy rondzie Matecznym na Czarnowiejskiej obok salonu Ideii oraz przy kleparzu nowym w Hucie przy domu handlowym Wanda wiem o tych
0 morientes Użytkownik Wrzesień 2, 2005 #3 dzieki bartek. Teraz juz mozna znalesc adresy na stronie profesjonalu. Napisalem tego posta zanim to podali.
dzieki bartek. Teraz juz mozna znalesc adresy na stronie profesjonalu. Napisalem tego posta zanim to podali.